Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: mcm mna nak chek credit celcom orang lain guna fon kite??

  1. #11
    Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    88
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by astroboy611 View Post
    ader. awek ak sllu chek.... tp tnye xnk ajr... pyh nk gaayut nga org len wooo
    hahahha... queen control!?!

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    curi henset awek hang dalam sehari dua pas2 sing up.. senang .

  3. #13
    Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Alah aku ada trick nak check kredit celcom punye tapi segelintir no celcom je boleh buat . First ko dail la 1111(celcom customer service) pastuh dia akan sruh ko plih bahasa then dia srh ko masukkan no fon . okay ko masukkan no fon mangsa tuh then dia sruh ko plih check baki dan laen2 , ko plih la check baki . MISSION ACCOMPLISH !! HAHA

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    ko dail 1111 then plih check balance..tadaa~

  5. #15
    Senior Member xsHaHbUdAkM1sTeRix's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Tanjong Malim
    Posts
    2,213
    Post Thanks / Like
    ape susah.. kau try ask share cdt.. kalo cdt awek ko xcukup.. die akn bgtau
    Jom Main Clash Of Clan -
    Clan Name : Malaysian CoC

  6. Likes syahriman liked this post
  7. #16
    Senior Member
    Nett8's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Damansara, Petaling Jaya
    Posts
    4,295
    Post Thanks / Like
    apa la susah sgt TT ni... kalau nak gayut, gi beli simkad lain la... simkad skrg harga murah mcm top up... dulu sungguh la sampai beratus...

  8. Likes lolly lilly, supernova liked this post
  9. #17
    Senior Member

    supernova's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Langit Biru.
    Posts
    1,305
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Nett8 View Post
    apa la susah sgt TT ni... kalau nak gayut, gi beli simkad lain la... simkad skrg harga murah mcm top up... dulu sungguh la sampai beratus...
    nett.. ajar TT jd pencurang yee..

  10. #18
    Senior Member
    Are-lock-Stuck's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3,219
    Post Thanks / Like
    pkai Sim kad Digi Easy ...free call 3 number...24jam...aku pkai yg tue call gf aku free 24 jam...xlrat nk gayut...

  11. #19
    Senior Member
    Nett8's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Damansara, Petaling Jaya
    Posts
    4,295
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by supernova View Post
    nett.. ajar TT jd pencurang yee..
    ish... idok la gitu... cumanya... apa yang menyebabkan TT jadi terlalu jujur... kehkehkeh...

  12. #20
    Senior Member
    fideldesu's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    (∩`-)⊃━☆゚.*・。゚.*・。゚
    Posts
    7,850
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    cube tanye awek hang camne die wat, pastu cakap sbb die ialah kerana hang nak test kat die plak


Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •