Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Kolej Paling Awesome

  1. #1
    Senior Member
    tembakartun's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    JorDan
    Posts
    1,041
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    5

    Kolej Paling Awesome

    Kolej Paling Awesome Di Dunia!! (19 Gambar)



    Serius Cool...

    Terletak di Orestad, sebuah daerah di Copenhagen, Denmark, terletaknya bangunan yang meraih pelbagai anugerah iaitu Tietgen Student Hall(Tietgenkollegiet), kolej yang bagi admin sangat cool seni reka bentuk dan kejuruteraanya. Bangunan itu telah siap pada tahun 2006 dan direka oleh Firma Lundgaard & Tranberg. Struktur 7 tingkat itu mengandungi 360 bilik yang terdiri daripada jumlah keluasan 26.8 meter persegi. Reka bentuknya yang bulat dan urban serta persekitaran yang selesa dan canggih, confirm pelajar-pelajar di situ aman damai mengulangkaji pelajaran mereka. Kampus UiTM baru mungkin boleh begini?























    beshnye klu dpt bljar kt tmpat nie




    -JOM layan Forum Syok.org-

  2. Likes MyraQiud, z@ny_artsign, fideldesu, pca4067 liked this post
  3. #2
    Senior Member

    k a y a m's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Surga Cinta
    Posts
    16,051
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    mmg terbaik.. tp kalo kt malaysia, mmg x belaja la students jawabnye


    when i was born, devil said.. " ohh shit! competition "
    you are not entitled to someone elseís body just because itís exposed

  4. #3
    Senior Member
    fideldesu's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    (∩`-ī)⊃━☆゚.*・。゚.*・。゚
    Posts
    7,856
    Post Thanks / Like
    mmg duk brdating jela student


  5. 02-08-12, 12:07 AM

    Reason
    iklan? ban!

  6. #4
    Senior Member
    budin8211's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2,090
    Post Thanks / Like
    aku pn nk kalu mcm ni..kluar x tau jadi apa


    @Represent Malaysia Special Unit [MYS]

  7. #5
    Senior Member
    z@ny_artsign's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    14 Her c
    Posts
    1,363
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    3
    awesome giler lah kolej dia, macam apartment

    Gamba yang ke 11 tu, nampak macam family2 tengah bersantai kat shopping mall, cume takde bebudak je huhu

    Tu dah mula nak menyepam la tu si user GefHownseno tu, baru daftar semalam tu, babab kang
    Last edited by z@ny_artsign; 02-08-12 at 12:29 AM. Reason: te silap da
    _________'I Love To Put Smiley's Between Conversations''

  8. #6
    Senior Member

    hammer_head's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    8,697
    Post Thanks / Like
    Aper tibe2 sesat dazanol plak nie.. Hahhahahah...
    ==================================================
    |+| Jom join trading EMAS ngan ak gune RGCX + Fully Islamic Account and Features |+|
    ================================================== ===========
    .:: How to be a PREMIUM USER + Premium Account + Public Leecher Updated V2 ::.
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    .:: Peluang memenangi IPhone4S, Ipad2, Dinar Emas, dan banyak lagi dengan cabutan bertuah nie::.

  9. #7
    Senior Member
    tembakartun's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    JorDan
    Posts
    1,041
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    5
    biler mase ade Iklan yg x dijemput nie.....adoyai



    -JOM layan Forum Syok.org-

  10. #8
    Junior Member MyraQiud's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Seoul,South Korea
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    awesome giler ! kan best kalau kat malaysia ade cmni . tp dah comfem2 student dtg kolej berdating bkn belajar . hihi .
    . . what comes around goes around . .


    ~ MyraQiud ~

  11. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    bkn duduk berdating.mmg ari2 kes skodeng nye~~

  12. #10
    Senior Member
    skizolicious's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,459
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by fideldesu View Post
    mmg duk brdating jela student
    jom dating kat sane fidel...hahahaha

Page 1 of 2 12 LastLast

Members who have read this thread: 1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •