Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Thread: bau hanyir

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    164
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sunflo0303 View Post
    Kt bill api tinggi tak nk dibayo? Sbb kdg basuh guna air panas ni mkn bnyk elektrik.. Klu ada cold water sng skit nak basuh.. air guna sikit pun dah bleh cover basuh bnyk baju
    tinggi gakla tapi sayang nak beli baru sebab elok lagi mesin tu

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2022
    Posts
    7
    Post Thanks / Like

  3. #13
    Member tripledacker's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    85
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by goodpoint View Post
    hmm macam mana pulak nak basuh tub cucian. tak pernah aku basuh
    Selalunye guna serbuk pncuci washer laa. Tpi leceh sikit sebab nak kena sental2 or rendam.. Klu mesin auto ni tekan2 tinggal nnti akn basuh sndiri

  4. #14
    Member tripledacker's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    85
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sunflo0303 View Post
    Tpi panasonic sbnrnya mmg xmkn banyak elektrik pun hihi.. Nk nk washer yg ada water bazooka tu.. Mmg deep clean habis lah
    Ni rse model bru kan? Best top load dia sebba bleh muat bnyk dlm tu. Xpyh dh sibuk2 gi dobi

  5. #15
    Senior Member sunflo0303's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    134
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by ipohlai View Post
    tinggi gakla tapi sayang nak beli baru sebab elok lagi mesin tu
    Susah la gitu tiap bln. Skng ni bnyk tau washer yg bleh jimat elektrik.. Function dlm pun ada yg helok2 laa kan..

  6. #16
    Senior Member sunflo0303's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    134
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tripledacker View Post
    Ni rse model bru kan? Best top load dia sebba bleh muat bnyk dlm tu. Xpyh dh sibuk2 gi dobi
    Yes yes model bru. Bleh muat smpi 18kg tau.. Ha pling tk pun leps basuh tinggal gi dobi je keringkan hihi..

  7. #17
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    192
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sunflo0303 View Post
    Yes yes model bru. Bleh muat smpi 18kg tau.. Ha pling tk pun leps basuh tinggal gi dobi je keringkan hihi..
    yg function water bazooka tu pling best lah. sbb bleh deep clean baju. even guna hot water pun still jimat api

  8. #18
    Member tripledacker's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    85
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sunflo0303 View Post
    Yes yes model bru. Bleh muat smpi 18kg tau.. Ha pling tk pun leps basuh tinggal gi dobi je keringkan hihi..
    Haa bnyk kn bleh muat. Beli dryer separate pun baru berapa since washer ni pun harga rendah jugak

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    164
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sunflo0303 View Post
    Susah la gitu tiap bln. Skng ni bnyk tau washer yg bleh jimat elektrik.. Function dlm pun ada yg helok2 laa kan..
    jimat banyak ke? kalau setakat jimat 10 ringgit tak berbaloii

  10. #20
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    164
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by tripledacker View Post
    Selalunye guna serbuk pncuci washer laa. Tpi leceh sikit sebab nak kena sental2 or rendam.. Klu mesin auto ni tekan2 tinggal nnti akn basuh sndiri
    baru tahu ada mesin yg boleh auto basuh diri sendirii. brand apa tu canggih betoll ya zaman skrg

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Members who have read this thread: 8

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •