Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Kat mana sesuai cari kerja?

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    122
    Post Thanks / Like

    Kat mana sesuai cari kerja?

    Boleh bagi cadangan tak kat mana yang banyak tawar kerja kosong? Nak yang boleh dipercayai dan mudah dapat...

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    111
    Post Thanks / Like
    u bleh tgk kat playstore/appstore bnyk je apps skrg.. make sure yg rmai guna la

  3. #3
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    192
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by louiskee View Post
    u bleh tgk kat playstore/appstore bnyk je apps skrg.. make sure yg rmai guna la
    Yaa, sbb kalau rmi guna apps tu, possibility utk kita dpt kerja tu lagi bnyk. Since bnyk company akan post job offer diorg

  4. #4
    Senior Member xinxin's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    123
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by misskey View Post
    Yaa, sbb kalau rmi guna apps tu, possibility utk kita dpt kerja tu lagi bnyk. Since bnyk company akan post job offer diorg
    Haah, yg pnting kite ni pun kena pndai cantikkan profile kita. If x bnyk experience, kena make sure profile kita sng dibaca etc

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    147
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by misskey View Post
    Yaa, sbb kalau rmi guna apps tu, possibility utk kita dpt kerja tu lagi bnyk. Since bnyk company akan post job offer diorg
    ape je apps yg best ek? sy guna mcm2 tpi x dgr pun feedback dri company.. huhu

  6. #6
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    192
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by xinxin View Post
    Haah, yg pnting kite ni pun kena pndai cantikkan profile kita. If x bnyk experience, kena make sure profile kita sng dibaca etc
    Haah, kita nk org senang dgn kita kann, so kita kena senangkan orangg. Gitulaa

  7. #7
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    192
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by goodpoint View Post
    ape je apps yg best ek? sy guna mcm2 tpi x dgr pun feedback dri company.. huhu
    Awk boleh cuba jobstreet. Sy wlpn dh dpt kerja, still ada apps tu just in case. Sbb dlm tu pun ade bnyk tips and tutorial tau

  8. #8
    Senior Member imaxtothemax's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    157
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by misskey View Post
    Awk boleh cuba jobstreet. Sy wlpn dh dpt kerja, still ada apps tu just in case. Sbb dlm tu pun ade bnyk tips and tutorial tau
    yeke?? sy x pernah lgi guna jobstreet sbb bnyk sgt dh install apps kerja.. tpi susah laa ada yg terlampau complicated

  9. #9
    Member tripledacker's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    89
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by imaxtothemax View Post
    yeke?? sy x pernah lgi guna jobstreet sbb bnyk sgt dh install apps kerja.. tpi susah laa ada yg terlampau complicated
    Design jobstreet tu senang out of all apps. I pun guna sbb nak cari kerja and infact jumpa a lot from there.. U pun bleh cuba

  10. #10
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    192
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by imaxtothemax View Post
    yeke?? sy x pernah lgi guna jobstreet sbb bnyk sgt dh install apps kerja.. tpi susah laa ada yg terlampau complicated
    Jobstreet ni simple je. apps pun xde ads tau so u takyah risau laa kalau apps tu terganggu ke apa. kalau awk bukak2 je terus keluar suggestions kerja tau

Page 1 of 3 123 LastLast

Members who have read this thread: 9

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •