Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Platform yang boleh dipercayai untuk ambil pekerja?

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    159
    Post Thanks / Like

    Platform yang boleh dipercayai untuk ambil pekerja?

    Ada tak platform yang bagus untuk memudahkan kita cari pekerja?

  2. #2
    Member popolan's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    96
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by birthsunny View Post
    Ada tak platform yang bagus untuk memudahkan kita cari pekerja?
    Banyak je. Tpi kne cari yg mmg org kita guna laa. Sbb nti senang nk cri pekerja tauu
    ho... ho... ho...

  3. #3
    Senior Member sunflo0303's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    134
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by popolan View Post
    Banyak je. Tpi kne cari yg mmg org kita guna laa. Sbb nti senang nk cri pekerja tauu
    yaa. lgi 1, kena cri apps atau website yg senang nak acces and tak complicated

  4. #4
    Senior Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    162
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sunflo0303 View Post
    yaa. lgi 1, kena cri apps atau website yg senang nak acces and tak complicated
    apa yg contoh platform yg reliable? sbb sy ada jgk nk bantu kakak cari pekerja. tpi x psti platform apa yg org ramai guna
    Last edited by catwang; 05-10-22 at 03:45 PM.

  5. #5
    Senior Member xinxin's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    119
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sunflo0303 View Post
    yaa. lgi 1, kena cri apps atau website yg senang nak acces and tak complicated
    Haah, klu x mmg org xkn stay guna apps/website tu.. So mkin kurg pengguna utk attract pekerja
    Last edited by xinxin; 05-10-22 at 03:32 PM.

  6. #6
    Member popolan's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    96
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sunflo0303 View Post
    yaa. lgi 1, kena cri apps atau website yg senang nak acces and tak complicated
    Yep.. Klu x slalunya 2 3 kali je guna, lpstu abandon apps tu or delete account if apps terlalu complicated
    ho... ho... ho...

  7. #7
    Member popolan's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    96
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by catwang View Post
    apa yg contoh platform yg reliable? sbb sy ada jgk nk bantu kakak cari pekerja. tpi x psti platform apa yg org ramai guna
    Bleh try jobstreet, tapi kalau hirers kita kena pakai platform lah, bukan app. Kt situ as recruiters mmg sng nak guna. YG tgh jobhunting pun sng nak cari company kita
    Last edited by popolan; 05-10-22 at 03:37 PM.
    ho... ho... ho...

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    164
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by popolan View Post
    Bleh try jobstreet. Kt situ as recruiters mmg sng nak guna. YG tgh jobhunting pun sng nak cari company kita
    ape je yg best psl jobstreet? x prnh lgi cuba.. sng ke nk guna?

  9. #9
    Senior Member sunflo0303's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    134
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by popolan View Post
    Yep.. Klu x slalunya 2 3 kali je guna, lpstu abandon apps tu or delete account if apps terlalu complicated
    btuul. lbih baik guna platform yg org rmai tahu.. wlpn platform tu rmai competitor kita
    Last edited by sunflo0303; 05-10-22 at 03:26 PM.

  10. #10
    Member popolan's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    96
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by ipohlai View Post
    ape je yg best psl jobstreet? x prnh lgi cuba.. sng ke nk guna?
    Senang je. Ada tutorial yg complete tau. Lgipun kite ni sbgai recruiter bleh tgk profile appliers pun sng..
    ho... ho... ho...

Page 1 of 3 123 LastLast

Members who have read this thread: 7

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •