Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: cuci drum washer

  1. #11
    Member alorvera77's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Sepultunen View Post
    aku tak pernah cuci sebab malas patut la baju aku selalu tak bersih...
    senang beli panasonic washing machine dia auto bersihkan drum tu

  2. #12
    Member alorvera77's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by birthsunny View Post
    huh macam mana nak bersihkan drum kena cabut ke??
    takde lah buat mcm biasa tapi ada jgak org guna cleaner mcm sabun untuk bersihkan, nk mudah pilih washing yg ada feature untuk auto cleankan drum tu

  3. #13
    Member alorvera77's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sunflo0303 View Post
    ye rasanya kena cabut. aku pun tak pandai. tapi skrg ada jual sabun mesin campak je nanti bersih katanya taktahu la function ke tak
    adaa, panasonic washing mahcine ada, dia bersihkan drum every wash

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    155
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by alorvera77 View Post
    takde lah buat mcm biasa tapi ada jgak org guna cleaner mcm sabun untuk bersihkan, nk mudah pilih washing yg ada feature untuk auto cleankan drum tu
    oh ada jugak washer yg boleh auto clean? tapi mesti harga yahudiii

  5. #15
    Senior Member sunflo0303's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    115
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by alorvera77 View Post
    adaa, panasonic washing mahcine ada, dia bersihkan drum every wash
    aku pernah pakai panasonic dulu tapi 2-3 tahun je dah rosak..pastu tukar LG ok je sampai skrg

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by alorvera77 View Post
    senang beli panasonic washing machine dia auto bersihkan drum tu
    berapa ek harga panasonic machine. teringin jugak sebab selalu nampak iklan dia

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    155
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by birthsunny View Post
    x yah pn, dia lebih kurg mcm basuh baju tapi takde baju
    oh yekee tapi macam membazir elektrik dgn membazir air je kalau selalu buat camni

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    155
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by birthsunny View Post
    oh yekee tapi macam membazir elektrik dgn membazir air je kalau selalu buat camni
    terpaksa la takkan kau nak biar mesin kau kotor then baju habis semua tak bersih. nak tak nak kena basuh gak

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    155
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by Sepultunen View Post
    berapa ek harga panasonic machine. teringin jugak sebab selalu nampak iklan dia
    macam mahal wei rasa dekat 4K. Aku punya mesin skrg harga tak sampai 2K masa beli dulu

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Members who have read this thread: 6

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •