Results 1 to 4 of 4

Thread: cuci drum washer

  1. #1
    Senior Member pluggertorn's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    127
    Post Thanks / Like

    cuci drum washer

    korang ada tips tak camne nak bersihkan drum washer tu? korang cuci sebulan sekali ke berapa kali? aku tiap2 bulan cuci drum tu tp baju still ada mcm hampas2 habuk putih2 tu stresss betul! letih lah cuci tiap2 bulan tapi sama je. mcm2 benda aku beli konon boleh bersihkan drum tp camtu je jugak.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by pluggertorn View Post
    korang ada tips tak camne nak bersihkan drum washer tu? korang cuci sebulan sekali ke berapa kali? aku tiap2 bulan cuci drum tu tp baju still ada mcm hampas2 habuk putih2 tu stresss betul! letih lah cuci tiap2 bulan tapi sama je. mcm2 benda aku beli konon boleh bersihkan drum tp camtu je jugak.
    aku tak pernah cuci sebab malas patut la baju aku selalu tak bersih...

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    147
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by pluggertorn View Post
    korang ada tips tak camne nak bersihkan drum washer tu? korang cuci sebulan sekali ke berapa kali? aku tiap2 bulan cuci drum tu tp baju still ada mcm hampas2 habuk putih2 tu stresss betul! letih lah cuci tiap2 bulan tapi sama je. mcm2 benda aku beli konon boleh bersihkan drum tp camtu je jugak.
    huh macam mana nak bersihkan drum kena cabut ke??

  4. #4
    Senior Member sunflo0303's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    113
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by birthsunny View Post
    huh macam mana nak bersihkan drum kena cabut ke??
    ye rasanya kena cabut. aku pun tak pandai. tapi skrg ada jual sabun mesin campak je nanti bersih katanya taktahu la function ke tak

Members who have read this thread: 4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •