Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: macam mana nak bagi sayur fresh and tak layu?

  1. #21
    Junior Member Raslinorman's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Yusaki125 View Post
    selain makan ada je benda lain boleh invest utk kesihatan kena la exercise juga
    bukan pasal peti ais pun padahal bnyk je cara nk jaga kesihatan

  2. #22
    Junior Member Raslinorman's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    26
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by louiskee View Post
    sesuai utk semua org good investment utk jangka masa panjang sbb kesihatan pun kena ambil kira bila bab mkan ni
    bukan semua mampu nk beli peti ais mahal yg ada teknologi ni so beli ikut bajet je la lagipun bnyk je cara nk kekal sihat

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Members who have read this thread: 10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •