Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: apa yang penting dalam business?

  1. #11
    Senior Member imaxtothemax's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    141
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by goodpoint View Post
    thank you sis, betul jugak kan, kalau takde ilmu, macam mana kita nak grow business kita, takkan nak kat tahap yang sama je.
    betul tambahlah ilmu kalau boleh, saya tak sure sekarang nak belajar marketing kat mana, sebab dulu saya gi seminar company sponsor je.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    good internet!! lagi2 kalau buat business online, kalau boleh ambiklah unifi ke apa, mana2 internet provider yang baguslah, sebab susah tau kalau business online tapi internet cam siput

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    pakej TM mana eh yang awak recommend? and macam mana nak apply ya?
    Quote Originally Posted by catwang View Post
    Mestilah ilmu, kalau takde ilmu, lingkuplah business, ilmu ni lah bantu kita sustain in long term. Kalau boleh invest sikit kat ilmu, kalau taknak gi seminar yang mahal2, belajar je dengan TM, harga murah sangat2.

  4. #14
    Senior Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    147
    Post Thanks / Like
    Bagi saya semua okay. Kalau ada masalah nak buat marketing, boleh ambik digital marketing solution, kalau ada masalah nak handle ecommerce platform, ambik ecommerce single hub. Harga pun semua murah je. Mahal lagi makanan saya hari2.
    Quote Originally Posted by goodpoint View Post
    wah menarik ni, pakej TM mana yang okay eh? saya baru je buat business tapi ilmu still kurang, tu yang nak tambah, kot2 TM boleh bantu saya.

  5. #15
    Senior Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    147
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by imaxtothemax View Post
    TM ada pakej untuk kita belajar bisnes ke? wah baru tahu
    mestilah ada, macam2 pakej pulak tu. kalau awak nak tambah ilmu dalam marketing, ambiklah digital marketing solution punya, dapat belajar buat website n buat performance report tau

  6. #16
    Senior Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    147
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Yusaki125 View Post
    good internet!! lagi2 kalau buat business online, kalau boleh ambiklah unifi ke apa, mana2 internet provider yang baguslah, sebab susah tau kalau business online tapi internet cam siput
    betul unifi paling bagus kalau bab internet, kalau buat business ni, TM ada buat pakej khas tau untuk SME, dapat 50% kalau kita pair plan connectivity dengan plan business solution.

  7. #17
    Senior Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    147
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Yusaki125 View Post
    pakej TM mana eh yang awak recommend? and macam mana nak apply ya?
    apply kat sini https://biz.unifi.com.my/business/smegrant saya recommend semua, ikut apa yang kita perlu, awak ada masalah apa dalam business? meh saya tolong pilih pakej mana yang sesuai

  8. #18
    Senior Member tdsue's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    100
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by catwang View Post
    betul unifi paling bagus kalau bab internet, kalau buat business ni, TM ada buat pakej khas tau untuk SME, dapat 50% kalau kita pair plan connectivity dengan plan business solution.
    saya ambik yang ni lah, jimat ambik yang ni. dapat belajar pasal bisnes lepastu internet pun laju, memang puas hati.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Members who have read this thread: 5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •