Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30

Thread: new washer

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2022
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    new washer

    Halo guys.. am about to get a new washing machine.. mind to share the goodness bout your current washer, I might pick up one base on your sharings.. thnx guys..!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by ThiRossy View Post
    Halo guys.. am about to get a new washing machine.. mind to share the goodness bout your current washer, I might pick up one base on your sharings.. thnx guys..!
    i pn tgh survey mesin basuh bru. Hope ade org yg sudi kgsi tips mcmne nk choose the best washing machine... anyone???

  3. 27-06-22, 01:04 PM

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by ThiRossy View Post
    Halo guys.. am about to get a new washing machine.. mind to share the goodness bout your current washer, I might pick up one base on your sharings.. thnx guys..!

    Awk cari mesin basuh berdasarkan sebab apa? Pada pandangan saya better cari mesin basuh yang dapat selesaikan masalah yang kita sedang hadapi. Contohnya awk dapat baby baru so ahli keluarga makin bertambah, as solution awk carilah load mesin basuh yang sesuai dangan penambahan bilangan ahli keluarga awk.

  5. 27-06-22, 01:09 PM

  6. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Beez19 View Post
    i pn tgh survey mesin basuh bru. Hope ade org yg sudi kgsi tips mcmne nk choose the best washing machine... anyone???
    Better awk cari mesin basuh berdasarkan keperluan harian awk. Sebab itu yang akan menyenangkan kerja rumah awk nanti

  7. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Salah satu mesin pembasuh dipasaran adalah Top load washer Panasonic,ia menjimat eletrik dan air dengan system sensor teknologi terkini.Ini jugak mempunyai Econnavi sensor teknologi yang memboleh membantu meringankan beban hidupan harian kita .
    Last edited by syanmas1222; 28-06-22 at 03:39 AM.

  8. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Keluarga kami membeli mesin pembasuh econavi Panasonic ini dan tiada aduan lagi. Pencuci ini lebih baik daripada jenama lain tetapi lebih murah daripada jenama besar seperti bosch. Kami telah mempunyai mesin selama hampir 1 tahun dan menggunakannya hampir setiap hari tanpa kerosakan jadi kualitinya tidak menurun . Ia adalah mesin yang hebat untuk beban hidup harian kita
    Last edited by syanmas1222; 28-06-22 at 03:50 AM.

  9. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by syanmas1222 View Post
    Salah satu mesin pembasuh dipasaran adalah Top load washer Panasonic,ia menjimat eletrik dan air dengan system sensor teknologi terkini.Ini jugak mempunyai Econnavi sensor teknologi yang memboleh membantu meringankan beban hidupan harian kita .
    u pakai load yg berapa kg sis?? how to choose a washing machine that suits my daily work needs?? based on what calculation??

  10. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Anjeee View Post
    Better awk cari mesin basuh berdasarkan keperluan harian awk. Sebab itu yang akan menyenangkan kerja rumah awk nanti
    Now i bwk parent i tggl sme2.. jadinye mkin byk lah laundry yg kne settle kan.. klau smpan hjung mggu bru bsuh i penat & mesin basuh pon kne pusing byk kali round.. so skrg i cari washer yg hari2 bleh gne..

  11. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by syanmas1222 View Post
    Salah satu mesin pembasuh dipasaran adalah Top load washer Panasonic,ia menjimat eletrik dan air dengan system sensor teknologi terkini.Ini jugak mempunyai Econnavi sensor teknologi yang memboleh membantu meringankan beban hidupan harian kita .
    Saya pun pengguna setia brand Panasonic ni. Dah lebih 3 tahun saya guna, belum pernah meragam teruk mesin basuhnya

  12. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    cadangan saya adalah brand panasonic.panasonic merupakan sebuah jenama yang terbaik .Mesin pembasuh panasonic memang sangat bagus untuk digunakan bagi keluarga besar atau kecil.Keluarga saya sememangnya hanya pilih panasonic sebab ia sangat bermutu .Panasonic mengeluarkan banyak jenis model

Page 1 of 3 123 LastLast

Members who have read this thread: 9

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •