Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: barang apa yang sesuai untuk jual?

  1. #1
    Senior Member tdsue's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    103
    Post Thanks / Like

    barang apa yang sesuai untuk jual?

    barang apa yang senang untuk borong & ada permintaan? nak start business sebab anak makin ramai, nak cari duit lebih.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    barang tu banyak especially makanan lah sekarang...cuma i think nak start business kena ada ilmu dulu baru tahu selok belok

  3. #3
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    163
    Post Thanks / Like
    korg klau nak start business online, better join talk yg delve pasal business sambil2 tu. sebb biasanya talk mcm ni diorang share bnyk sgt mende yg benefit untuk business owner. i tengok kalau join unifi business club mmg banyak diorang sediakan talk mcm tu

  4. #4
    Senior Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    126
    Post Thanks / Like
    betul2..klau xde ilmu silap hari bulan modal pun x balik.. kene pandai urus masa untk dgr ceramah free yg org buat..kdg2 unifi ad buat jugk cuma tak silap kene join jdi unifi business club dulu

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    kiranya ada benefit jugak la kalau join unifi business club ni? macam best je hehe boleh networking sekali ni

  6. #6
    Senior Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    126
    Post Thanks / Like
    bnyk sgt benefit dia, sebb alang2 tu boleh networking sekali dengan business owner yg lain through unifi business club

  7. #7
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    163
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by peng123 View Post
    betul2..klau xde ilmu silap hari bulan modal pun x balik.. kene pandai urus masa untk dgr ceramah free yg org buat..kdg2 unifi ad buat jugk cuma tak silap kene join jdi unifi business club dulu
    bila join mende mcm ni beruntung tau sebb dpt interact dgn business owner lain sekali... boleh expand networking yg beneficial untuk business masing-masing

  8. #8
    Senior Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    126
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by misskey View Post
    bila join mende mcm ni beruntung tau sebb dpt interact dgn business owner lain sekali... boleh expand networking yg beneficial untuk business masing-masing
    lgipun x rugi sebb bukan kene ambik pakej mahal2 pun. Ambik yg sesuai dgn business needs kita jer

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by peng123 View Post
    lgipun x rugi sebb bukan kene ambik pakej mahal2 pun. Ambik yg sesuai dgn business needs kita jer
    i ada dgr jugak org ckp pasal unifi business club ni. I suka join mende mcm ni, sebb bukan rugi pun alang2 kita langgan internet dia for keperluan business, kita boleh utilize benefit lain sekali

  10. #10
    Senior Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    126
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by khoshi View Post
    i ada dgr jugak org ckp pasal unifi business club ni. I suka join mende mcm ni, sebb bukan rugi pun alang2 kita langgan internet dia for keperluan business, kita boleh utilize benefit lain sekali
    ya betul. lagipun unifi ni kan ada banyak SME package. for starter boleh la tlg diorang improve digital skillsets sebb skrg kan berniaga online kena tahu selok belok juga takboleh semberono je

Page 1 of 2 12 LastLast

Members who have read this thread: 8

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •