Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: tips nak senang dapat customer?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    95
    Post Thanks / Like

    tips nak senang dapat customer?

    macam mana nak senang dapat customer? especially untuk yang berniaga online.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    i rasa dalam business ni kena pandai susun strategi dan marketing...maybe u boleh try any free class yang ajar pasal business dulu before start

  3. #3
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    163
    Post Thanks / Like
    setujuuu cuma nk belajar kelas nk pandai business tu pun akan makan modal jugk kan..huhu ke ada je kelas yg free?

  4. #4
    Senior Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    126
    Post Thanks / Like
    ad je yg free if u subscribe to any plan dri unifi. .mcm2 jenis plan yg ad..cari yg bersesuain dgn keperluan

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    ooooo unifi ada package specific tak untuk business owner? i tahu je unifi ni ramai guna tapi i tak tahu pulak dia support sme sekali

  6. #6
    Senior Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    126
    Post Thanks / Like
    yep unifi mmg support SMEs growth. kalau u tengok website diorang mmg bnyk package menarik yang boleh u adjust accordingly ikut budget

  7. #7
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    163
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by peng123 View Post
    ad je yg free if u subscribe to any plan dri unifi. .mcm2 jenis plan yg ad..cari yg bersesuain dgn keperluan
    belum ada business lagi but boleh share mende macam ni to my friends or close relatives yg nak start business.. sebb membantu ni lagipun online business kan mmg perlu internet jugak, kalau unifi ada buat package sesuai untuk business owner dh jadi mcm 2 in 1.. internet & dpt permudahkan business

  8. 04-07-22, 11:26 PM

  9. #8
    Senior Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    126
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by misskey View Post
    belum ada business lagi but boleh share mende macam ni to my friends or close relatives yg nak start business.. sebb membantu ni lagipun online business kan mmg perlu internet jugak, kalau unifi ada buat package sesuai untuk business owner dh jadi mcm 2 in 1.. internet & dpt permudahkan business
    let alone bila masuk unifi club business ni boleh interact dengan business owners lain jugak....membantu untuk networking






  10. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by peng123 View Post
    let alone bila masuk unifi club business ni boleh interact dengan business owners lain jugak....membantu untuk networking





    apa lagi benefit yang kita dapat kalau join unifi business club? lagi satu nak join kena bayar berapa eh? mana la tau kan ada orang yg tgh baca skrg pun berminat nk join

  11. #10
    Senior Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    126
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by khoshi View Post
    apa lagi benefit yang kita dapat kalau join unifi business club? lagi satu nak join kena bayar berapa eh? mana la tau kan ada orang yg tgh baca skrg pun berminat nk join
    ehh jangan ingt benefit untuk networking je bila join ni hehe ada banyak lagi business solution lain diorang offer mcm unifi business solutions for starter digital transformation

Page 1 of 3 123 LastLast

Members who have read this thread: 7

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •