Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Tips business

  1. #11
    Senior Member cyclebin10's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    130
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by popolan View Post
    Stuju.. xpi kdg.. Yg buat kels tu pun.. Xkne masa.. Kita nak la smbil ada kerja tetap, nk buat bisnes sampingn.. Tpi usually kelas selalu weekday.. Klu x pun,, Dh wktu2 malam sngt.. Time tu laa ada benda lain nk buat plak.. Cmne ekk
    Kalau senang join je pakej tm sis. Tm sekarang ada buat pakej khas untuk sme tau siap free business training lagi. Kita yang buat online business memang senang hati lah join. Dahlah dapat discount, dapat free guide lagi.

  2. #12
    Member popolan's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    84
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by cyclebin10 View Post
    Kalau senang join je pakej tm sis. Tm sekarang ada buat pakej khas untuk sme tau siap free business training lagi. Kita yang buat online business memang senang hati lah join. Dahlah dapat discount, dapat free guide lagi.
    Thanks for the suggestion, nanti ada masa saya survey lah package tu, kot2 kena dengan bajet business kita, boleh lah terus subscribe. Nak tengok kat mana eh package tu sis?
    ho... ho... ho...

  3. #13
    Senior Member cyclebin10's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    130
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by popolan View Post
    Thanks for the suggestion, nanti ada masa saya survey lah package tu, kot2 kena dengan bajet business kita, boleh lah terus subscribe. Nak tengok kat mana eh package tu sis?
    https://biz.unifi.com.my/business/smegrant tengok kat sini je. Banyak package dia, boleh alter sesuai dengan bajet kita. Memang sesuai lah kalau nak beli sekarang, lagipun sekarang ni tengah buat campaign sme day. So memang ramai lah berminat nak beli kat sme ni.

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    142
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by birthsunny View Post
    Ada sesiapa nak share tips business tak? Especially on online marketing. Nak bagi tips business lain pun boleh jugak. ☺️
    Kalau online marketing ni boleh lah try unifi business punya package yang under sme tu. Murah pun murah. Dia guide free je tau. Lagipun kalau buat business ni kena lah ada internet bagus jugak kan, kalau tak macam mana nak layan customer kan? Takde customer, tak berkembang lah business kita.

  5. #15
    Senior Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    126
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by ipohlai View Post
    Kalau online marketing ni boleh lah try unifi business punya package yang under sme tu. Murah pun murah. Dia guide free je tau. Lagipun kalau buat business ni kena lah ada internet bagus jugak kan, kalau tak macam mana nak layan customer kan? Takde customer, tak berkembang lah business kita.
    yela peniaga kecik macam kita ni nak harapkan income dari mana lagi kalau bukan customer. Nasib baik lah unifi pun ada buat kempen sme day untuk support kita, takde lah rasa terbeban sangat nak cari customer, nak promote kedai kita.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Members who have read this thread: 10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •