Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: pengering rambut pilihan korang?

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by catwang View Post
    susah la mcm tu.. sy guna panasonic even dah dekat 9 bulan jugak pakai x pernah jadi apa apa lagi mcm overheat tu even guna hair dryer tu share dengan siblings
    kalau untuk rambut yg dry sesuai ke pakai hairdryer ehh? risau terlebih kering lak nak try panasonic sbb mcm trusted.

  2. #12
    Senior Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    139
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by bulanprnama88 View Post
    kalau untuk rambut yg dry sesuai ke pakai hairdryer ehh? risau terlebih kering lak nak try panasonic sbb mcm trusted.
    better start guna serum dulu sebelum guna hair dryer. tapi kalau guna panasonic ni x perlu risau and mmg x kering sebab dia ada nano particles untuk buat rambut lembut

  3. #13
    Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    89
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sunflo0303 View Post
    betull. dulu kalau nk kering rambut memang mak akan suruh keringkan depan kipas je huhu.. nasib sekarang iolls boleh beli sndiri hair dryer.. dpt plak yg canggih siap ada nano particles.. mmg seronok guna

    kan hahahah tpi skrg dah ada kerja sendiri, suka hati kau laa nak beli apa. nak cantikkan diri pun x perlu mintak orang dah kan.. memang bestt. dpt spend dkt benda berkualiti mcm ni
    Last edited by siapsiap; 29-03-22 at 02:15 PM.

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by catwang View Post
    better start guna serum dulu sebelum guna hair dryer. tapi kalau guna panasonic ni x perlu risau and mmg x kering sebab dia ada nano particles untuk buat rambut lembut
    hairdryer pon boleh buat mcm tu eh, new knowledge ni. selama ni mmg banyak guna product je aa. panasonic yg mana tu?

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by catwang View Post
    susah la mcm tu.. sy guna panasonic even dah dekat 9 bulan jugak pakai x pernah jadi apa apa lagi mcm overheat tu even guna hair dryer tu share dengan siblings
    ramai ehh pakai panasonic ni. kena tgk review online ni, dah aa senang teracun

  6. #16
    Senior Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    139
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by bulanprnama88 View Post
    hairdryer pon boleh buat mcm tu eh, new knowledge ni. selama ni mmg banyak guna product je aa. panasonic yg mana tu?

    guna yg panasonic na98 tuu. yg ni bestt sebab ada nano particless. lgi stu, dia sesuai untuk smua jenis rambut.. x kesah la rmbut lurus ke, ikal ke, keriting ke. mmg x kering..

  7. #17
    Senior Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    139
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by bulanprnama88 View Post
    ramai ehh pakai panasonic ni. kena tgk review online ni, dah aa senang teracun
    rmai jugak. masa first time guna tu mmg terkejut rambut punya la lembut.. terus recommend kat kawan. lgi stu colour dia cutee hahaha mmg seronok nk bwk gi mana2

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Members who have read this thread: 7

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •