Results 1 to 6 of 6

Thread: Phone App

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    121
    Post Thanks / Like

    Phone App

    Hi korang nak tanya apps apa yang wajib ada dalam telefon korang ye? Sekarang ni aku byk apps productivity je lah install kat phone aku. Sebab kerje pun kadang bukak kat phone senang.

  2. #2
    Senior Member pluggertorn's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    105
    Post Thanks / Like
    Banyak install game... aku gamer selalu aku stream je dekat twitch tu... ye la kalau ade orang donate tu boleh buat income sikit.

  3. #3
    Member alorvera77's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    52
    Post Thanks / Like
    Sekarang ni ramai invest... so i guna apps mcm wahed invest tu.. auto je tak payah nak pikir byk...

  4. #4
    Senior Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    125
    Post Thanks / Like
    Mesti ada ewallet, semua pakai ewallet je. Aku pakai boost app tu dah byk gila aku saving, macam - macam cashback daripada tesco, shell sampai la bill payment.

  5. #5
    Senior Member pluggertorn's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    105
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by catwang View Post
    Mesti ada ewallet, semua pakai ewallet je. Aku pakai boost app tu dah byk gila aku saving, macam - macam cashback daripada tesco, shell sampai la bill payment.
    Mcm - macam ewallet kan? ape beza ek, aku pakai kadang - kadang je... tapi semua aku ade...

  6. #6
    Senior Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    125
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by pluggertorn View Post
    Mcm - macam ewallet kan? ape beza ek, aku pakai kadang - kadang je... tapi semua aku ade...
    Mcm boost app dgn grab ade points so points tu boleh la redeem reward. Tng n mae takde points.. so rugi la kalau spend kat situ.. Paling best so far boost app lah sebab redemption catalogue diorang macam - macam... points lagi senang nak dapat drpd grab points.

Members who have read this thread: 4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •