Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 34 of 34

Thread: Rambut gugur byk gila!!

  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2021
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by catwang View Post
    I pakai Panasonic NA-98, dia guna nanoe teknologi utk lindungi rambut dari terlebih kering sampai rosak!! nanoe teknologi tu partikel air sebesar zarah, yg akan resap dlm rambut u jd dia sentiasa lembapů

    cm best, harga berapa ni siss

  2. #32
    Senior Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    112
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by zlaika View Post
    cm best, harga berapa ni siss
    best sgtttt hehe harga dia RM899, tapi tgk lah kadang2 saya tgk ada discount sampai jadi RM500+ je...jd kena rajin check time sale
    beli dkt shopee jee

    https://shopee.com.my/Panasonic-EH-N...355.4917074188

    rambut awk jnis rosak jgk ke? sbb I punya rambut mmg rosak, pastu I baca review hair dryer ni bagus utk jenis rambut rosak tu I tak teragak nk beli
    Last edited by catwang; 05-04-21 at 11:33 AM.

  3. #33
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2021
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by catwang View Post
    best sgtttt hehe harga dia RM899, tapi tgk lah kadang2 saya tgk ada discount sampai jadi RM500+ je...jd kena rajin check time sale
    beli dkt shopee jee

    https://shopee.com.my/Panasonic-EH-N...355.4917074188

    rambut awk jnis rosak jgk ke? sbb I punya rambut mmg rosak, pastu I baca review hair dryer ni bagus utk jenis rambut rosak tu I tak teragak nk beli
    kering sikit lah tp takda lah rosak sgt...hair dryer saya dh lama jd saja je nk tahu harga dulu
    tp mcm mahal jugak eh hair dryer ni

  4. #34
    Senior Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    112
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by zlaika View Post
    kering sikit lah tp takda lah rosak sgt...hair dryer saya dh lama jd saja je nk tahu harga dulu
    tp mcm mahal jugak eh hair dryer ni
    dia mahal sikit lah tp sgt berbaloi sbb byk fungsi dia yg bukan mcm hair dryer lain..dia mmg boleh slowly pulihkan rambut yg rosak tu sis
    jadi kepada saya berbaloi lah nk beli kalau takut rambut makin rosak, karang rosak lagi susah nk fix balik kan..tak silap kena spend lagi byk duit utk buat treatment semua tu huhu

    kalau sis rasa mahal sgt ke apa takpa boleh kumpul duit slowly atau try beli time sale, mana tahu kan ada sale ke tiba2 hihi
    all the best siss

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Members who have read this thread: 10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •