Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 34 of 34

Thread: (GIRLS) Kulit kusam & kering

  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sugarbombb View Post
    mahal juga produk yg untuk anti ageing ni. tapi untuk tampil muda pada masa akn dtg saya redhoo
    .
    itulah barulah faham perasaan mak2 ya..harap skincare la dpt bantu kulit kekal muda la..
    Last edited by nishazmi; 10-03-21 at 10:30 AM.

  2. #32
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sunflo0303 View Post
    loreal memang mahal, try la pakai safi youth gold, ada real gold flakes serum dia harga rm 49.90 je.
    ok la tu, lagi murah
    Last edited by sugarbombb; 10-03-21 at 10:32 AM.

  3. #33
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by nishazmi View Post
    itulah barulah faham perasaan mak2 ya..harap skincare la dpt bantu kulit kekal muda la..
    kan ada org yg snggup cucuk sana sini nk bg cekang. tapi kita tak nak lah nak cari cara yg halal.

  4. #34
    Senior Member sunflo0303's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    102
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by sugarbombb View Post
    kan ada org yg snggup cucuk sana sini nk bg cekang. tapi kita tak nak lah nak cari cara yg halal.
    yesss halal tu paling penting, mcm safi ni mmg dah dijamin halal so takda rasa ragu2

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Members who have read this thread: 8

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •