Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 33 of 33

Thread: Selamat ke utk bayi??

  1. #31
    Junior Member youngmaria10's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by misskey View Post
    ni mcm ok je, sbb Panasonic kan... ramai org ckp Panasonic ni mmg teknologi dia bagus n berkualiti..so saya x ragu2 sgt nk beli

    dia ada air purified skali tak dkt water filter tu? sbb saya nk guna air biasa gak..bukan air alkaline je
    Betul teknologi canggih brand dari jepun kan memang padu!
    Ade jgak purified water ye laa ada org boleh minum alkaline ade tak boleh... Macam baby pun rasanya guna purified je....

  2. #32
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by bulanprnama88 View Post
    rasa boleh cari yg lagi murah kot, sbb saya google Nampak harga around 2 ribu gak..ada yg lagi murah utk jenis water filter biasa je
    Sy rasa dah jatuh cinta kat panasonic ionizer ni tak nak lah beli brand2 sebarangan. Sy jenis tak kesah harga sgt tapi tgk panasonic ionizer ni baru RM 2.7k jeeee! Macam2 dapat. Ini bkn alkaline je ade air biasa pun boleh..
    Last edited by Johnwakluu123; 26-02-21 at 07:23 PM.

  3. #33
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by Johnwakluu123 View Post
    Sy rasa dah jatuh cinta kat panasonic ionizer ni tak nak lah beli brand2 sebarangan. Sy jenis tak kesah harga sgt tapi tgk panasonic ionizer ni baru RM 2.7k jeeee! Macam2 dapat. Ini bkn alkaline je ade air biasa pun boleh..
    oklah tu, klau awk suka yg ada alkaline rsnya ok kot
    Last edited by bulanprnama88; 01-03-21 at 02:44 PM.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Members who have read this thread: 11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •