Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Bukak bisnes

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by ipohlai View Post
    Paling penting sekarang ni kalau u baru, u kena ada ilmu jugak. I suggest u pergi lah bengkel business untuk belajar benda benda yang penting for your business.
    Dah berapa pulak nak kena bayar untuk bengkel ni. Berbaloi ke?

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    113
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by gerbangara View Post
    Jual sendiri - sendiri je lah, tak payah bukak company besar sekarang. Jual kat shopee.
    Ye lah, tapi kalau bisnes u dah grow u mesti nak pakai orang , nak hire staff tu mesti under company.

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    113
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by gerbangara View Post
    Dah berapa pulak nak kena bayar untuk bengkel ni. Berbaloi ke?
    Mmg lah berbaloi dgn harga. Yang i pergi baru RM3898, murah sgt berbanding bengkel yang i pergi sebelum , tapi content lagi better dan engaging. Most of the thing yg diorang ajar mmg i guna sekarang. https://roar-point.com/marketing-branding-masterclass/

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Members who have read this thread: 8

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •