Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Beli super bike

  1. #11
    Member popolan's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    73
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by cyclebin10 View Post
    Tengok Yamaha R25. Yamaha tak payah risau sparepart, brand ni kat mana - mana pun senang dapat punya. Yang baru baru pun bawah 20k je.
    Setuju , baik ambik yamaha R25, murah sikit, tapi mmg padu. Kalau korang tak nak spend boleh try masuk contest petronas sprinta boleh menang motor ni.
    ho... ho... ho...

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    113
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by popolan View Post
    Setuju , baik ambik yamaha R25, murah sikit, tapi mmg padu. Kalau korang tak nak spend boleh try masuk contest petronas sprinta boleh menang motor ni.
    Biar betul menang motor? Superbike plak tu, pemurah betul nak bagi menang motor? Kat mana nak masuk contest ni ?

  3. #13
    Member pluggertorn's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    93
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by popolan View Post
    Setuju , baik ambik yamaha R25, murah sikit, tapi mmg padu. Kalau korang tak nak spend boleh try masuk contest petronas sprinta boleh menang motor ni.
    Macam mana nak menang tu?

  4. #14
    Member popolan's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    73
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by ipohlai View Post
    Biar betul menang motor? Superbike plak tu, pemurah betul nak bagi menang motor? Kat mana nak masuk contest ni ?
    Boleh tengok kat facebook petronas sprinta ni. https://www.facebook.com/PETRONASSprintaAsiaPacific
    ho... ho... ho...

  5. #15
    Member popolan's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    73
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by pluggertorn View Post
    Macam mana nak menang tu?
    Senang je, beli minyak petronas sprinta dalam satu resit RM30 lepas tu isi borang dekat website ni
    https://www.pengejarimpian.com/utama.php
    ho... ho... ho...

  6. #16
    Member cyclebin10's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    94
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by popolan View Post
    Senang je, beli minyak petronas sprinta dalam satu resit RM30 lepas tu isi borang dekat website ni
    https://www.pengejarimpian.com/utama.php
    Ade check dekat instagram petronasmotorsports rupanya kat sana pun diorang ada buat weekly prizes jugak ye.

  7. #17
    Member popolan's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    73
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by cyclebin10 View Post
    Ade check dekat instagram petronasmotorsports rupanya kat sana pun diorang ada buat weekly prizes jugak ye.
    Betul yang weekly ni lain daripada main prizes tu, main prizes menang motor atau pun helmet. Kalau weekly tu boleh menang topi , tshirt and raincoat semua limited edition n diorang ada bagi minyak motor jugak. Tgk ramai yang dah menang,just ikut je challenge weekly diorang.
    ho... ho... ho...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Members who have read this thread: 6

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •