Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: Glycerin untuk rambut?

  1. #21
    Member xinxin's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    85
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by misskey View Post
    Sama dengan kamu, saya guna hair styler panasonic untuk stailkan rambut, macam kerinting besar dan kecil. Biasa la kena berdandan sebelum keluar



    kena berdandan sebelum keluar
    Saya jarang pakai hair styler sbb selalyu buat tak jadi je. Pastu takut kena kat kulit kepala.
    Last edited by xinxin; 13-01-21 at 07:28 PM.

  2. #22
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    116
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tdsue View Post
    betul tu. kadang nak beli je dari kedai kedai biasa kalau terdesak. tapi better ambik terus yang ada jenama so berbaloi jugak pakai lama
    Saya mmg tak beli produk china yg puluh - puluh ringgit tu, ambik panasonic terus. Tahan 5 - 10 tahun. Sbb tu byk pakai brand dia saja.

  3. #23
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    116
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by xinxin View Post
    Saya jarang pakai hair styler sbb selalyu buat tak jadi je. Pastu takut kena kat kulit kepala.
    Awak boleh try model HV70 ni, iron dia dah ade coconut infusion ngn keratin. So nak style rambut smooth. Yang ni iron dia kat dalam memang tak pernah kena.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Members who have read this thread: 5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •