Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Perubahan pada pemanduan.

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    102
    Post Thanks / Like
    uishh ramai giler yang cakap bagus, kena try ni. saya kerja grab driver...pun lebih kurang sama macam awak kena drive jauh2 hantar and pickup customer. Eh, harga minyak ok ke tak? Nk tau sbb nk anggar bajet bulanan saya...hehe

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    102
    Post Thanks / Like
    uishh ramai giler yang cakap bagus, kena try ni. saya kerja grab driver...pun lebih kurang sama macam awak kena drive jauh2 hantar and pickup customer. Eh, harga minyak ok ke tak? Nk tau sbb nk anggar bajet bulanan saya...hehe

  3. #13
    Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    85
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by goodpoint View Post
    uishh ramai giler yang cakap bagus, kena try ni. saya kerja grab driver...pun lebih kurang sama macam awak kena drive jauh2 hantar and pickup customer. Eh, harga minyak ok ke tak? Nk tau sbb nk anggar bajet bulanan saya...hehe
    memang terbaik petronas lagi lagi yang primax97 tu. memang tak pelik la kenapa company ni kukuh lama. awak boleh jimat kalau sebulan rm200, mungkin awak boleh berjimat sehingga rm 180 sahaja

  4. #14
    Member cyclebin10's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    85
    Post Thanks / Like
    korang ni memang terbaik la. lepas baca komen ni saya pun nak bertukar kepada petronas lepasni alang2 nak masuk tahun baru ni haha

  5. #15
    Member sunflo0303's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    91
    Post Thanks / Like
    wajib cuba, tak cuba...rugi. minyak petronas tip top.

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    102
    Post Thanks / Like
    saya pun nk tukar minyak start tahun depan..sama macam awak. Tahun baru guna minyak baru...hehe

  7. #17
    Member sunflo0303's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    91
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    jangan tak cuba nnt rugi plk. kita yg pernah guna minyak lain konfem tau minyak petronas ni tiada bandingannya sbb minyak petronas mmg bagus

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Members who have read this thread: 7

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •