Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: jangan tunggu lama lama

  1. #1
    Member tripledacker's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    61
    Post Thanks / Like

    jangan tunggu lama lama

    Sesiapa yg dkt sini ada business mindset??? Bila duk rumah diam diam mesti gatal je rasa nak jual barang. mcm saya sendiri pakaian lama yg dah tak pakai mesti terus nak jual hahaha tak tahu knp... suka sangat berniaga.. saya semangat pun lepas pergi kelas Dr azizan osman... Ni ha baca tips nak start berniaga kalau ada yg tak tahu nk start mcm mana

    https://www.mstar.com.my/lokal/semas...pat-bantu-anda

  2. #2
    Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    73
    Post Thanks / Like
    saya saya! tkleh duk diam.. mesti ada je cari business nak buat untuk kumpul duit kahwin hihi dpt lah extra money gituuu

  3. #3
    Member alorvera77's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    45
    Post Thanks / Like
    minat berniaga tu mmg ada. tp tulah bukan senang au nak buat bisnes sendiri. ilmu kena padu baru boleh berjaya. kawan saya ramai je dh start bisnes time PKP haritu tp skrg dh senyap pulak. maybe malas buat dh kot. tk konsisten ah kiranya acano nak berjaya

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    mahal kau tahu class marketing ni semua

  5. #5
    Member pluggertorn's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    89
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by alorvera77 View Post
    minat berniaga tu mmg ada. tp tulah bukan senang au nak buat bisnes sendiri. ilmu kena padu baru boleh berjaya. kawan saya ramai je dh start bisnes time PKP haritu tp skrg dh senyap pulak. maybe malas buat dh kot. tk konsisten ah kiranya acano nak berjaya
    macam ni yg tk best buat sekerat jalan je

  6. #6
    Member pluggertorn's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    89
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by siapsiap View Post
    saya saya! tkleh duk diam.. mesti ada je cari business nak buat untuk kumpul duit kahwin hihi dpt lah extra money gituuu
    kahwin mahal skrg mesti kena cari extra income

  7. #7
    Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    92
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by ElizaOP View Post
    mahal kau tahu class marketing ni semua
    ilmu tu berharga tau. tkkan tk sanggup nak bayar mahal sikit. kau byr yuran dia brp ratus je lepas dpt ilmu tu boleh guna untuk business dpt untung ratus ribu haaaa

  8. #8
    Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    92
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by pluggertorn View Post
    macam ni yg tk best buat sekerat jalan je
    jgn putus asa dlm bisnes ni. time jatuh make sure kena bangkit balik jgn terus tidur

  9. #9
    Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    92
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by pluggertorn View Post
    kahwin mahal skrg mesti kena cari extra income
    setuju. org bujang pun cari extra income okay yelah nak bayar kete motor rumah bagai. ingat cukup ke duit setakat buat satu kerja jeee

  10. #10
    Member pluggertorn's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    89
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by goodpoint View Post
    ilmu tu berharga tau. tkkan tk sanggup nak bayar mahal sikit. kau byr yuran dia brp ratus je lepas dpt ilmu tu boleh guna untuk business dpt untung ratus ribu haaaa
    siapaa tk mmpu pishang ah nak join huhu

Page 1 of 3 123 LastLast

Members who have read this thread: 17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •