Results 1 to 9 of 9

Thread: Petronas mesra card

  1. #1
    Member cyclebin10's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    77
    Post Thanks / Like

    Petronas mesra card

    Berbaloi tak pakai kad ni? aku dah lama isi petronas tapi tak pernah pakai kad mesra. Sbb mls nak collect points bagai.

  2. #2
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    103
    Post Thanks / Like
    berbaloi la kad mesra ni nanti hujung tahu tebus dpt minyak free tapi skrg dah ada SETEl app untuk petronas

  3. #3
    Member alorvera77's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by misskey View Post
    berbaloi la kad mesra ni nanti hujung tahu tebus dpt minyak free tapi skrg dah ada SETEl app untuk petronas
    kawan aku guna app ni lah, aku mcm eh bila kau keluar bayar kat kaunter? rupanya bayar guna app ni je

  4. Likes cyclebin10 liked this post
  5. #4
    Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    86
    Post Thanks / Like
    lagi best kalau pakai apps Setel tu, sebab dia boleh unlock pump dari dalam kereta je. aku install pun pasal malas nak jalan jauh hihihi

  6. Likes cyclebin10 liked this post
  7. #5
    Member cyclebin10's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    yes, betul aku pun kadang bawak budak, risau nak tinggal dalam kereta je. takkan nak biar je dalam kereta lock camtu kan.

  8. #6
    Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    aku install sebab malas dan selalu cashless

  9. #7
    Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by ipohlai View Post
    lagi best kalau pakai apps Setel tu, sebab dia boleh unlock pump dari dalam kereta je. aku install pun pasal malas nak jalan jauh hihihi
    ye weh tambah2 bila tgh sakit perut ke ape ke mmg malas la aku nk jalan pergi kaunter pastu kena beratur lagi

  10. #8
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    103
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by cyclebin10 View Post
    yes, betul aku pun kadang bawak budak, risau nak tinggal dalam kereta je. takkan nak biar je dalam kereta lock camtu kan.
    kalau berdua senang la sorang tu jaga bdk. kalau sorang mmg susah

  11. #9
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    103
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by birthsunny View Post
    ye weh tambah2 bila tgh sakit perut ke ape ke mmg malas la aku nk jalan pergi kaunter pastu kena beratur lagi
    bila nk cepat dan peak hour mesti ramai, serabut pulak nk cepat kena beratur panjang

Members who have read this thread: 8

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •