Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: tracking barang online

  1. #21
    Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    79
    Post Thanks / Like
    Dekat telegram pon dah bole semak.. ade 1 group bot tu u just masukkan tracking number je terus dia send details

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Hmm,dengar mcm bagus je teknologi 5G ni dlm memberi manfaat yg lebih kpd rakyat sekalian, x sabar2 ku nak cuba 5G dr TM tu, tentu lebih best berbanding 5G telco yg lain.

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    6
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by xinxin View Post
    ahahahahah... wehy !! U ni still kt zaman mana nii ...skrg dah lar ada 5G ! semua telko kt m'sia pon dah lah tengah melaksanakan 5G dalam kemajuan percubaan.Cuba check psl 5g ...
    wow tak sabar nak mencoba. bila lah agak2nya yark

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Members who have read this thread: 1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •