Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 30

Thread: internet yang berbaloi

  1. #11
    Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    86
    Post Thanks / Like
    selalunya telco yg murah ni umobile tpi lie tak elok lah

  2. #12
    Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    86
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Fuad View Post
    kalau rajin tengok youtube dan fb, pakai digi RM15 sebulan. unlimited untuk fb dan youtube. kalau data internet 2gb ja x silap
    cukup ke 2gb je kalau aku kena unlimited pastu mestilah line kena okey tapi skrg dah nk upgrade 5g tak tahu la line mana yg okey

  3. #13
    Member
    Join Date
    May 2018
    Posts
    57
    Post Thanks / Like
    1. kena tgk coverage telco mana yg paling kuat kat area u 2. pilih plan yg sesuai dgn u..................kalau aq ckp internet berbaloi yg aq guna tapi x ade coverage kat area u pun x berguna
    Last edited by Pemalas; 20-11-19 at 09:17 PM.

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by peng123 View Post
    cukup ke 2gb je kalau aku kena unlimited pastu mestilah line kena okey tapi skrg dah nk upgrade 5g tak tahu la line mana yg okey
    blm ade lagi 5g, telco2 kena test dulu baru lancarkan, rasanya kena beberepa tahun lagi baru ade 5g....tahun depan baru nak benar2 test

  5. #15
    Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Pemalas View Post
    1. kena tgk coverage telco mana yg paling kuat kat area u 2. pilih plan yg sesuai dgn u..................kalau aq ckp internet berbaloi yg aq guna tapi x ade coverage kat area u pun x berguna
    sgt betoll yg u ckp nii, tapi byk org sajer nak tanya org lain tentang ape telco bagus lepas tu sendiri guna x elok baru katakan org tipu

  6. #16
    Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    79
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Pemalas View Post
    1. kena tgk coverage telco mana yg paling kuat kat area u 2. pilih plan yg sesuai dgn u..................kalau aq ckp internet berbaloi yg aq guna tapi x ade coverage kat area u pun x berguna
    aku guna unifi laju je kat mana2. tak tahu la korang guna apa

  7. #17
    Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    79
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Takyamsulu View Post
    blm ade lagi 5g, telco2 kena test dulu baru lancarkan, rasanya kena beberepa tahun lagi baru ade 5g....tahun depan baru nak benar2 test
    tak sangka TM pun advance dlm 5g ni. aku ingt TM dah ketinggalan

  8. #18
    Member popolan's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    55
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by peng123 View Post
    cukup ke 2gb je kalau aku kena unlimited pastu mestilah line kena okey tapi skrg dah nk upgrade 5g tak tahu la line mana yg okey
    cakap pasal 5g kan aku baru tahu yg TM pun akan upgrade ke 5g tauu. tak snagkap TM punn dah pro
    ho... ho... ho...

  9. #19
    Member popolan's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    55
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by peng123 View Post
    cukup ke 2gb je kalau aku kena unlimited pastu mestilah line kena okey tapi skrg dah nk upgrade 5g tak tahu la line mana yg okey
    4g pun okey je aku guna tiada masalah pun . aku guna unifi tak tahu la korang guna apa tapi aku tak tahu la 5g nanti mcm mna sbb 4g pun dah laju kalau 5g mesti lagi laju
    ho... ho... ho...

  10. #20
    Member pluggertorn's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    82
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by peng123 View Post
    selalunya telco yg murah ni umobile tpi lie tak elok lah
    yeke ? serius la line tak okey? sorry aku guna wifi rumah je. wifi rumah aku laju tau sebab TM punya line okey

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Members who have read this thread: 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •