Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: internet yang berbaloi

  1. #21
    Member pluggertorn's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    81
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by peng123 View Post
    cukup ke 2gb je kalau aku kena unlimited pastu mestilah line kena okey tapi skrg dah nk upgrade 5g tak tahu la line mana yg okey
    line mana okey ? aku dah nampak yg paling okey adalah TM serius aku percaya dorang ni akan lebih maju daripada telco yg lain

  2. #22
    Member popolan's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    55
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by pluggertorn View Post
    line mana okey ? aku dah nampak yg paling okey adalah TM serius aku percaya dorang ni akan lebih maju daripada telco yg lain
    aku pun sokong benda ni walaupun tak guna under TM ni boleh nampak kot tm maju
    ho... ho... ho...

  3. #23
    Member popolan's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    55
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by pluggertorn View Post
    yeke ? serius la line tak okey? sorry aku guna wifi rumah je. wifi rumah aku laju tau sebab TM punya line okey
    entah la tak faham yg cakap line tm tak laju. kalau tgok pun yg bnyk komplain ni selalunya umobile user
    ho... ho... ho...

  4. #24
    Member
    Join Date
    May 2018
    Posts
    55
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by louiskee View Post
    aku guna unifi laju je kat mana2. tak tahu la korang guna apa
    aq guna byk wifi provider, line unifi pun paling laju dan stable jugak...mungkin area aq coverage dia org bagus

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by louiskee View Post
    tak sangka TM pun advance dlm 5g ni. aku ingt TM dah ketinggalan
    saya ade tengok salah ke? u tulis TM ketinggalan...aduihaiii...u tau x TM yg beri infra kpd telco yg lain sepanjang masa ni? mana dia akan ketinggalan 5g, aduiii

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by popolan View Post
    cakap pasal 5g kan aku baru tahu yg TM pun akan upgrade ke 5g tauu. tak snagkap TM punn dah pro
    bukan saja tm akan upgrade 5g, telco lain, umobile pun akan bekerjasama dgn huawei dlm perkembangan 5g juga

  7. #27
    Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    44
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Takyamsulu View Post
    bukan saja tm akan upgrade 5g, telco lain, umobile pun akan bekerjasama dgn huawei dlm perkembangan 5g juga
    kalau huawei kerjasama dgn TM lagi bagus lah, umobile tu 4g ada masaalah, nak terlibat dlm perkembagan 5g jugak ke?

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by semut hitam manis View Post
    kalau huawei kerjasama dgn TM lagi bagus lah, umobile tu 4g ada masaalah, nak terlibat dlm perkembagan 5g jugak ke?
    aq pun lebih yakin terhadap perkembagan 5g tm, telco lain langsung x payah nak harap, 4g pun slow macam siput

  9. #29
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Takyamsulu View Post
    bukan saja tm akan upgrade 5g, telco lain, umobile pun akan bekerjasama dgn huawei dlm perkembangan 5g juga
    tahun depan paling looking forward punya benda adalah guna 5g!!!! x sabar nak nikmati kelebihan 5g dr skrg

  10. #30
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    18
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by Ali Iqmal View Post
    tahun depan paling looking forward punya benda adalah guna 5g!!!! x sabar nak nikmati kelebihan 5g dr skrg
    yalar, kelebihan 5g yg sepuluh jari pun x dpt kira...memandu auto, pebedahan robot, speed yg x100 laju daripada 4g dll

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Members who have read this thread: 14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •