Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 43 of 43

Thread: Mampuihh aku

  1. #41
    Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    73
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by goodpoint View Post
    selamat ke beli kat sana? nak cari yg ada servis cod bagi gaming chair terpakai
    yep sangat selamat. sistem safety dia mmg tapis scammer semua. service cod ada untuk semua bergantung kepada seller dan buyer.

  2. #42
    Member catwang's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    73
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by imaxtothemax View Post
    maksudnya kalau saya kena ngan kes penipuan tu boleh guna chat dalam tu sebagai bukti ke? ataupun report kat platform tu dah boleh?
    https://support.carousell.com/hc/en-...form_id=928408 nah pakai link ni untuk report directly kat pihak carousell. lebih mudah dan cepat.

  3. #43
    Member pluggertorn's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    82
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by peng123 View Post
    kalau nak cari second hand ps4 kat sana ada ke? harga dia ok tak?
    bukan setakat PS4, macam macam seller ada jual kat sana dan kualiti semua memang cun dan harga berpatutan.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Members who have read this thread: 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •