Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 45 of 45

Thread: Maggi & Porn!Apa dah jadi?

  1. #41
    Member tdsue's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by goodpoint View Post
    Kes dah terbalik... yang designer qr code tu pulak nak saman maggi... aku ada baca article kat mana tak ingat...
    tak sure ah sama tak article nye.. Tapi ni haa cerita penuh.. https://www.theedgemarkets.com/artic...ul-use-qr-code..

    Tgk kena saman berapa... fuhh

  2. #42
    Member tripledacker's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    59
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by goodpoint View Post
    Kes dah terbalik... yang designer qr code tu pulak nak saman maggi... aku ada baca article kat mana tak ingat...
    yup... kalau korang nak tau lebih lanjut boleh google... ada article pasal benda ni

  3. #43
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    mengharukan boto dunia hari ni

  4. #44
    Junior Member Diana93's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tdsue View Post
    tak sure ah sama tak article nye.. Tapi ni haa cerita penuh.. https://www.theedgemarkets.com/artic...ul-use-qr-code..

    Tgk kena saman berapa... fuhh
    Tapi bagi pendapat saya, syarikat besar macam nestle ngan maggi ni patut kena saman kaw kaw punya kalau tak dorang amik endah, tak endah je...

  5. #45
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Members who have read this thread: 15

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •