Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Hp yg best dan murah?

  1. #11
    Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    79
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by zulkli View Post
    orang yg lain mesti ada pilihan sendiri.
    ku rasa promosi ni sgt berbaloi,kerana ada package yg offer sebanyak 10GB punya data dgn harga berpatutan.
    dan smartfon yg paling murah baru RM38,mmg murah la ni..
    aku nampak smartfon yg aku nk beli tuh ade kt dlm promosi tu eh. best lah! nk beli secepat mungkin dh. huhu
    nnt aku p check info2 yg lebih lanjut dulu.

  2. #12
    Senior Member
    heaven8846's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1,828
    Post Thanks / Like
    asus zenfone 5 lite..murah,spec ok..beli online rm419 kalau kedai biasa rm499..

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Mungkin bisa mencoba Xiaomi yang keluaran terbaru. Selain spesifikasi yang tinggi namun dikasih harga yang relatif terjangkaulah daripada hp lain yang sekelasnya.
    Indocommco merupakan penyedia mesin Panasonic PABX dan Panaboard.

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    mi4 dah nak launch kan?
    S6 minggu ni pun dah sampai

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    yang affordable and better lengkap dengan semua performance belilah asus zenfone sebab pilihan warna dia banyak and kamera dia pon not bad.

  6. #16
    Senior Member


    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    5,816
    Post Thanks / Like

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Members who have read this thread: 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •