Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: Perbezaan Pelan Celcom Dengan Pelan Telco Lain

  1. #11
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    106
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by louiskee View Post
    Are you celcom user? boleh bagi tahu tak apa yg best bila guna celcom ?
    celcom ni paling best coverage luas. itu paling penting dalam hidup aku hahahhaaha

  2. #12
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    106
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by louiskee View Post
    Betul ke? Tapi banyak orang ckp Celcom lebih bagus kerana pergi mana pun ada line..
    betul la tuu. bnyk kawan aku yg guna digi dan umbile selalu tak dpt line. Tapi saya seorang guna Celcom selalu ada line..Haha.
    Last edited by misskey; 06-03-19 at 10:56 AM.

  3. #13
    Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    86
    Post Thanks / Like
    Dalam kelas aku sorang pakai celcom pastu kawan2 aku bnyk pakai umobile masalah bila tak dpt line aku asyik share hotspot je sbb dlm kelas line celcom je laju
    Last edited by peng123; 06-03-19 at 10:59 AM.

  4. #14
    Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    86
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by misskey View Post
    celcom ni paling best coverage luas. itu paling penting dalam hidup aku hahahhaaha
    yessszaaa. ko pergi mana mana pun tiada masalah pasal line. jgn risau la pasal line kalau pakai celcom

  5. #15
    Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    86
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by misskey View Post
    celcom ni paling best coverage luas. itu paling penting dalam hidup aku hahahhaaha
    pastu layan youtube. kau tahu celcom dpt 4 star drpd youtubee. terbaik arrr

  6. #16
    Member tdsue's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by popolan View Post
    i baru tgok tutela report celcom and wow terkejutnya celcom paling laju speed utk download/upload kat malaysia. i tak pernah perasan pun pasal laju ke tidak masa download
    Aku sama juga, speed cepat, tengok movie guna data memang smooth, orang yg ckp slow punya kerana mereka masih guna phone yg lama, phone lama ram tak cukup.
    Last edited by tdsue; 07-03-19 at 10:20 AM.

  7. #17
    Member tdsue's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by peng123 View Post
    pastu layan youtube. kau tahu celcom dpt 4 star drpd youtubee. terbaik arrr
    aku pun sama doe tetiap malam layan youtube guna celcom je sbb laju guna wifi rumah tak best mcm guna celcom

  8. #18
    Member tdsue's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by misskey View Post
    celcom ni paling best coverage luas. itu paling penting dalam hidup aku hahahhaaha
    Jika nak dpt line yg stable mestilah guna celcom ni...coverage luas akan dpt line stable, logic tak?
    Last edited by tdsue; 07-03-19 at 10:24 AM.

  9. #19
    Member pluggertorn's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by louiskee View Post
    Are you celcom user? boleh bagi tahu tak apa yg best bila guna celcom ?
    coverage bagus, internet kalau nk download apa apa laju gila. mcm mcm la best bila guna celcom

  10. #20
    Member pluggertorn's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    82
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by tdsue View Post
    Jika nak dpt line yg stable mestilah guna celcom ni...coverage luas akan dpt line stable, logic tak?
    ye betul ramai yang tak tahu pasal ni. tahu nk hentam celcom je

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •