Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: Perbezaan Pelan Celcom Dengan Pelan Telco Lain

  1. #21
    Member alorvera77's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by peng123 View Post
    pastu layan youtube. kau tahu celcom dpt 4 star drpd youtubee. terbaik arrr
    ye weh. aku baru tahu member aku pakai celcom best gila tengok dia bila layan youtube lepas tu kita orang ramai ramai tukar ke celcom

  2. #22
    Member tdsue's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    seumur hidup aku pernah pakai maxis dan celcom je. dulu pakai maxis utk 2 tahun lepas tu guna celcom sampai skrg aku suka gila coverage celcom pastu kalau nk download apa apa laju ja. after tgok Tutela report baru aku tahu kenapa celcom laju ja bila download.

  3. #23
    Member xinxin's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    80
    Post Thanks / Like
    bagi aku kalau orang tanya telco apa yang best aku akan suggest celcom. sebab apa? pergi tgok Tutela report korang akan tahu sebab apa

  4. #24
    Member tripledacker's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    59
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by louiskee View Post
    Are you celcom user? boleh bagi tahu tak apa yg best bila guna celcom ?
    pergi tengok Tutela report , celcom paling laju speed kat malaysia ni. coverage dah la luas tak payah risau pasal line ada ke tak

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •