Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Tempat Menarik di Filipina

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by haslinaa View Post
    apa tu Air Asia Go?mcm mana nak book tiket kapal terbang dan hotel di website tu?
    Air Asia Go ialah website utk book tiket kapal terbang dan hotel sekali..guna website ni sgt senang saja, key in tempat nak pergi dan tarikh, dia kan keluar senarai hotel utk wak pilih..
    ada sgt byk pilihan,mahal pon ada,murah pon ada,mesti ada hotel yg sesuai..
    ni ialah website Air Asia Go https://www.airasiago.com.my/

  2. #12
    Senior Member misskey's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    109
    Post Thanks / Like
    cuba gi website ni
    biasanye aq book hotel dr siniharganye murah dan berpatutan

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by nurlizat View Post
    Air Asia Go ialah website utk book tiket kapal terbang dan hotel sekali..guna website ni sgt senang saja, key in tempat nak pergi dan tarikh, dia kan keluar senarai hotel utk wak pilih..
    ada sgt byk pilihan,mahal pon ada,murah pon ada,mesti ada hotel yg sesuai..
    ni ialah website Air Asia Go https://www.airasiago.com.my/
    betul, saya pernah guna Air Asia Go utk book tiket kapal terbang dan hotel ke Bali, mmg sgt senang.harga pon sgt berpatutan.kadang kala ada promosi,harga lbh murah lagi.
    wak blh daftar sebagai ahli dan dpt info yg terbaru.

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by nurlizat View Post
    Air Asia Go ialah website utk book tiket kapal terbang dan hotel sekali..guna website ni sgt senang saja, key in tempat nak pergi dan tarikh, dia kan keluar senarai hotel utk wak pilih..
    ada sgt byk pilihan,mahal pon ada,murah pon ada,mesti ada hotel yg sesuai..
    ni ialah website Air Asia Go https://www.airasiago.com.my/
    mcm sgt senang utk book tiket kapal terbang dan hotel dgn website ni,saya nak cuba utk check harga nanti.
    Last edited by haslinaa; 06-11-15 at 10:23 AM.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    wak blh download Air Asia Go apps di mobile juge,blh dpt info yg paling baru dan nak buat booking pon lbh senang..

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    terimakasih infonya yaa kebetulan ada rencana mau travel ke filipina cuma harus tunggu selesai pandemi dulu nih.
    Toko Material Online untuk Kebutuhan Bahan Bangunan Anda. Cek Sekarang!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Members who have read this thread: 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •