Results 1 to 3 of 3

Thread: Perlu Pertolongan Design Baju kebaya

  1. #1
    Senior Member

    Join Date
    May 2007
    Posts
    248
    Post Thanks / Like

    Perlu Pertolongan Design Baju kebaya

    Assalam...

    Lama dah x pos kat sini... saya nk tnya ada siapa2 di dlm forum ni designer yang boleh design baju kebaya.
    Saya nk minx tolong designkan sebuah baju.

  2. #2
    Senior Member
    Nett8's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Damansara, Petaling Jaya
    Posts
    4,290
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by infinityzero View Post
    Assalam...

    Lama dah x pos kat sini... saya nk tnya ada siapa2 di dlm forum ni designer yang boleh design baju kebaya.
    Saya nk minx tolong designkan sebuah baju.
    uiks... post bulan 2 tak der sapa yang respon... hehe...

    saya x der pandai design baju apatah lagi kebaya... hahaha... tp ada kawan open source yang boleh design... search google or fb apogeek creative solution

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Location
    Pusat Mote Terlengkap di Jakarta, Indonesia
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Aku biasanya meminta desain baju kebaya ke penjahitnya atau mungkin bisa mencarinya di Internet ttg desain kebaya modern. Aku pun lebih suka jika kebaya ditambah aksesoris berupa payet mote mgb atau manik manik kristal swarovski.
    Istana Mote - Distributor Aksesoris Kebaya, Jual Mote Grosir MGB atau Kristal Swarovski.

Members who have read this thread: 5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •