Results 1 to 5 of 5

Thread: Max Power Controller S- Series

  1. #1
    Senior Member
    aksara's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4,291
    Post Thanks / Like

    Max Power Controller S- Series



    Alat Penjimatan Petrol

    Max Power Controller Model S-Series

    Max Power Controller (MPC) boleh dianggap alat serba canggih kerana ianya lengkap dengan fungsi tersendiri yang memenuhi kehendak pengguna dan produk ini dicipta khusus dengan kemampuannya yang luar biasa dalam menstabilkan arus elektrik kenderaan dan memantapkan pembakaran bahan api, melancarkan pemanduan, mengurangkan tekanan terhadap enjin dan menambah kuasa pecutan bagi setiap kereta yang menggunakannya. MPC juga sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan tanpa sebarang kesan sampingan terhadap kenderaan, ia juga dibangunkan berdasarkan mikrocip terbaik dari Jepun yang telah dikaji dan sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan di dalam dan luar negara. MPC juga diperhebatkan dengan penggunaan komponen LED yang terbaik di dunia, arus elektrik yang mengalir melalui LED ini memberikan sokongan yang sangat baik supaya ianya dapat memaksimumkan fungsi dan kelebihan mikrocipnya kepada setiap kenderaan yang menggunakan MPC ini. Max Power Controller (MPC) membantu menjimatkan minyak kenderaan sehingga 45%. Max Power Controller dengan inovasi adalah lebih maju dan alat penjimat yang berkesan berbanding alat penjimat minyak lain yang berada dalam pasaran. Ianya menjimatkan minyak dalam kadar seminimum 15% dan meningkat kepada 45%.

    Max Power Controller hanya direka untuk kendaraan 12V seperti kereta, SUV, MPV, 4WD dan sebagainya, Tapi bukan untuk digunakan pada kenderaan berat seperti lori, bas atau trak.

    • Penjimatan Minyak dari 15% hingga 45%.

    • Melindungi sistem eletronik kereta
    • Menambah lebih pick-up dan kuasa pecutan
    • Meningkatkan Kuasa Kuda
    • Meningkatkan tork enjin
    • mengurangkan tekanan enjin
    • Menstabilkan voltan bateri
    • Menyejukkan penghawa dingin
    • Melancarkan penukaran gear
    • Menerangkan lampu depan
    • Menjelaskan sistem audio
    • Pengeluaran yang lebih bersih
    • Memanjangkan jangka hayat bateri dan palam pencucuh

    Kesemua faedah diatas boleh dirasai dalam tiga saat setelah dipasangkan pada soket palam pencucuh rokok kereta. Max Power Controller juga disediakan dengan 18 bulan jaminan dan ianya diistiharkan selamat oleh Standard Industrial Research Malaysia atau SIRIM QAS International, merupakan badan pensijilan standard ISO. Untuk maklumat, Max Power Controller tidak memerlukan penyelenggaraan.

    BAGAIMANA MPC BERFUNGSI?

    Max Power Controller ( MPC ) dicipta khusus untuk penstabilan arus elektrik kereta anda, jesteru, dari penstabilan yang dihasilkan oleh Max Power Controller (MPC) kuasa enjin kereta anda akan bertambah mantap dari segi pembakaran bahan api, melancarkan pemanduan, mengurangkan tekanan terhadap enjin, menambah kuasa kuda dari segi pickup dan daya pecutan. Sehubungan itu, Max Power Controller (MPC) dianggap alat serba canggih dan paling sempurna kerana ianya lengkap dengan fungsi-fungsi tersendiri.

    Dengan Max Power Controller (MPC) anda akan mendapat kesempurnaan dari segi penjimatan bahan api terbaik berbanding alat-alat penjimatan lain yang berada di pasaran Ini kerana Max Power Controller (MPC) telah dicipta khas untuk penjimatan bahan api yang paling maximum dan keberkesananya dijamin dan teruji.

    Max Power Controller (MPC) juga sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan tanpa ada sebarang kesan sampingan kepada kereta anda. Malahan, dengan Max Power Controller (MPC) memanjangkan jangka hayat bateri, Plug, dan altenator.

    Max Power Controller menyediakan sejumlah arus elektrik yang stabil kepada peranti elektronik kereta apabila kuasa eletrik berubah-ubah. Penambahan kuasa dan penurunan kuasa secara tiba-tiba boleh meyebabkan kesan prestasi kereta yang serius atau kerosakan kepada Unit Kawalan Elektronik (ECU) dan lain-lain alat elektronik kereta. Max Power Controller menyimpan dan memberi kuasa kepada kereta yang mana memintas turun naik kuasa, pencucuhan litar yang kurang berkesan di dalam kereta, penggunaan bahan api yang sangat minimum, tindakbalas pendikit yang rendah, masalah gear, kesemua masalah mungkin berlaku disebabkan daripada sesuatu kecacatan pada masalah elektrik yang lain. Max Power Controller menyelesaikannya dengan mengekalkan prestasi elektrik yang optimum di dalam kereta.

    Harga Istimewa UNTUK WARGA SYOK.ORG RM190 (termasuk pos)
    *Harga pasaran RM199. Saya mendapat harga murah kerana saya beli secara borong terus dari PEMBEKAL UTAMA*

    http://nurariffmuslim.com/?p=jimat_petrol_mpc


    Last edited by aksara; 27-12-13 at 01:07 AM.

  2. #2
    Senior Member
    aksara's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4,291
    Post Thanks / Like
    Kunjungi kedai ONLINE saya di http://nurariffmuslim.com untuk pelbagai produk menarik.
    Semua harga produk masih boleh dirunding selagi harga tak kurang dari harga modal saya.

  3. #3
    Senior Member
    aksara's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4,291
    Post Thanks / Like
    Ramai dari kita pening kepala bila Minyak Petrol naik harga.
    Bahan bakar keperluan harian kenderaan merupakan benda wajib diisi (setiap hari atau setiap minggu)

    Kita tak mampu menghalang kenaikan harga minyak Petrol, namun kita boleh menjimatkannya dengan teknologi terkini.

    Max Power Controller (MPC) merupakan alat terbaik yang dihasilkan dari R&D teknologi jepun, yang terbukti berkesan menjimatkan penggunaan Petrol kereta dari 15% sehingga 45%

    Produk ini telah lulus ujian SIRIM dan didatangkan dengan Warranty 18 bulan (1 on 1 exchange on manufacturing defeat)


  4. #4
    Senior Member
    aksara's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4,291
    Post Thanks / Like
    Apa kata mereka: (pemilik kereta proton)

    1 Proton Iswara 1.5 – Cikgu Lan

    a. Kereta manual ni bila mula-mula cuba terasa pickup.
    b. Senang masuk gear.
    c. Waktu naik bukit di Air Merah terasa power bila boleh naik dgn gear 5.
    d. Dulu naik bukit di Air Merah kena potong je bila naik sorang. Sekarang naik bertiga boleh potong kereta lain pula.
    e. Harga memang berbaloi. Sebelum ini ada yang sampai tiga empat ratus.

    2 Gen 2 1.6 – Ina
    Kereta saya terasa pick-up dan ringan. Minyak kereta saya pun dapat dijimatkan sebanyak RM10. Dahulu RM 30 dua hari pergi dan balik tempat kerje dari Shah Alam ke Jalan Ampang. Sekarang RM 20 pergi balik kerja selama 2 hari. Memang berbaloi lah! Rugi kalau siapa-siapa tak pakai MPC.

    3 Wira enjin 4G91 auto – Fuad
    Enjin kereta senang dihidup, aircond bertambah sejuk dan minyak pun dapat dijimatkan walaupun dalam keadaan jalan jem. minyak dapat dijimatkan lebih kurang dalam 20% daripada sebelum menggunakan MPC. Ingin maklumat lanjut sila telefon 012-9477440.

    4 Proton Iswara 1.5 – Pengguna Iswara
    Dengan MPC terasa power dan mampu naik bukit dengan gear 5.

    5 Saga BLM 1.3 – Pengguna Saga
    Penuh tangki, pakai dalam 5 hari. Lepas guna MPC, boleh guna sehingga 8 hari. Sangat menjimatkan.

    6 Proton Iswara 1995 – Jaafar Idris (Pemandu Teksi)
    Dengan MPC, RM50 dapat pergi hingga ke 230KM. Sebelum pakai MPC hanya dapat 170KM hingga 180KM sahaja. Bukan itu sahaja, pickup memang terbaik..

    7 Gen2 – Hafizzuddin Mansor – facebook
    Saya dah pakai MPC ni memang jimat sesangat…..
    dari KL ke Melaka cuma RM20 je kereta Gen2 saya….. sebelum ni RM35. sangat mengagumkan…..

  5. #5
    Senior Member

    k a y a m's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Surga Cinta
    Posts
    16,051
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    kalau ditengok pd harge dan kelebihannye, mmg berbaloi tp tak logik sama sekali. standalone ecu yg harge mencecah ribuan ringgit pn blm tentu blh bg kelebihan mcm ni. so boleh terangkan x camne bende ni berfungsi?


    when i was born, devil said.. " ohh shit! competition "
    you are not entitled to someone elseís body just because itís exposed

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •