Page 1 of 13 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 122

Thread: Apa jadi dekat syok?

Hybrid View

  1. #1
    Senior Member

    shuffle_017's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Penang
    Posts
    5,186
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    3

    Apa jadi dekat syok?

    salam,seperti tajuk di atas,aku nak tanya user2 syok,nampak gaya syok makin sunyi,admin2 pun tengok jarang posting...kerap nampak moderator je

    page fb pun nampak muram gak

    korang ada cadangan meriahkan forum ni balik?

  2. #2
    Administrator
    najmiatsyokdotorg's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Not typed
    Posts
    512
    Post Thanks / Like
    xperla. aku pergi saja dr cni.
    s i m p l y c o m p l i c a t e d






  3. #3
    Senior Member

    supernova's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Langit Biru.
    Posts
    1,305
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by najmiatsyokdotorg View Post
    xperla. aku pergi saja dr cni.
    "Jika nanti aku yang harus pergi, ku terima walau sakit hati."

  4. #4
    Administrator
    najmiatsyokdotorg's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Not typed
    Posts
    512
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by supernova View Post
    "Jika nanti aku yang harus pergi, ku terima walau sakit hati."
    huwaaaaa
    s i m p l y c o m p l i c a t e d






  5. #5
    Senior Member
    comicster's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    668
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sH@m View Post
    W'salam.

    Saya tiada cadangan tetapi dari keadaan semasa, saya sudah cuba sedaya upaya untuk memeriahkan syok dengan cara saya, dikeluarkan hampir keseluruhan technical things inside my head untuk menghairahkan user baru atau lama tetapi . . seikhlasnya, movie juga yang dicari, apabila tiada lagi movie, mereka tinggalkan syok forever, itu lah kenapa.

    That's the best I could do because I only good in that. The truth is, frustration's growing up.
    yup..
    movie, anime, series..
    sume tu point user join forum..









  6. #6
    Senior Member

    eijan's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    PeNaNG
    Posts
    803
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sH@m View Post
    W'salam.

    Saya tiada cadangan tetapi dari keadaan semasa, saya sudah cuba sedaya upaya untuk memeriahkan syok dengan cara saya, dikeluarkan hampir keseluruhan technical things inside my head untuk menghairahkan user baru atau lama tetapi . . seikhlasnya, movie juga yang dicari, apabila tiada lagi movie, mereka tinggalkan syok forever, itu lah kenapa.

    That's the best I could do because I only good in that. The truth is, frustration's growing up.
    meh kita nyanyi..... (irama lagu ikot lagu 'kerana budi aku jatuh hati - spring')

    --> "Kerana Movie... semua sudah lari,
    donload tak da lagi... mula dok caci....
    Kerana Movie... Puuii sana Puuuiii sini..

    Itu ja yg depa reti... sat gi ku bagi KAKI...."

    wakakakaa


    -:- TurBo InSidE -:-
    -:- DoublE BlaDE FaN -:-

    <- Dengar Radio Syok.Org ->
    <- http://syok.caster.fm/->

  7. #7
    Administrator
    najmiatsyokdotorg's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Not typed
    Posts
    512
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by eijan View Post
    meh kita nyanyi..... (irama lagu ikot lagu 'kerana budi aku jatuh hati - spring')

    --> "Kerana Movie... semua sudah lari,
    donload tak da lagi... mula dok caci....
    Kerana Movie... Puuii sana Puuuiii sini..

    Itu ja yg depa reti... sat gi ku bagi KAKI...."

    wakakakaa
    ak wat acapela kat belakang
    s i m p l y c o m p l i c a t e d






  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  9. #9
    Member Elderman's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    95
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sH@m View Post
    W'salam.

    Saya tiada cadangan tetapi dari keadaan semasa, saya sudah cuba sedaya upaya untuk memeriahkan syok dengan cara saya, dikeluarkan hampir keseluruhan technical things inside my head untuk menghairahkan user baru atau lama tetapi . . seikhlasnya, movie juga yang dicari, apabila tiada lagi movie, mereka tinggalkan syok forever, itu lah kenapa.

    That's the best I could do because I only good in that. The truth is, frustration's growing up.
    kene kasi 'like' bebanyak kt sume member baru diorang ade semangat

  10. #10
    Senior Member

    shuffle_017's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Penang
    Posts
    5,186
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by sH@m View Post
    Macam ucapan perpisahan jek
    sabar2...jangan jadi emotional sangat

    Quote Originally Posted by Elderman View Post
    kene kasi 'like' bebanyak kt sume member baru diorang ade semangat
    nah,ambik like aku

Page 1 of 13 12311 ... LastLast

Members who have read this thread: 42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •