Page 1 of 13 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 122

Thread: Apa jadi dekat syok?

  1. #1
    Senior Member

    shuffle_017's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Penang
    Posts
    5,186
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    3

    Apa jadi dekat syok?

    salam,seperti tajuk di atas,aku nak tanya user2 syok,nampak gaya syok makin sunyi,admin2 pun tengok jarang posting...kerap nampak moderator je

    page fb pun nampak muram gak

    korang ada cadangan meriahkan forum ni balik?

  2. #2
    Administrator
    najmiatsyokdotorg's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Not typed
    Posts
    512
    Post Thanks / Like
    xperla. aku pergi saja dr cni.
    s i m p l y c o m p l i c a t e d






  3. Likes sportspool7, shuffle_017 liked this post
  4. #3
    Senior Member

    supernova's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Langit Biru.
    Posts
    1,305
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by najmiatsyokdotorg View Post
    xperla. aku pergi saja dr cni.
    "Jika nanti aku yang harus pergi, ku terima walau sakit hati."

  5. #4
    Administrator
    najmiatsyokdotorg's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Not typed
    Posts
    512
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by supernova View Post
    "Jika nanti aku yang harus pergi, ku terima walau sakit hati."
    huwaaaaa
    s i m p l y c o m p l i c a t e d






  6. Likes shuffle_017 liked this post
  7. #5
    Senior Member
    comicster's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    668
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sH@m View Post
    W'salam.

    Saya tiada cadangan tetapi dari keadaan semasa, saya sudah cuba sedaya upaya untuk memeriahkan syok dengan cara saya, dikeluarkan hampir keseluruhan technical things inside my head untuk menghairahkan user baru atau lama tetapi . . seikhlasnya, movie juga yang dicari, apabila tiada lagi movie, mereka tinggalkan syok forever, itu lah kenapa.

    That's the best I could do because I only good in that. The truth is, frustration's growing up.
    yup..
    movie, anime, series..
    sume tu point user join forum..









  8. Likes shuffle_017 liked this post
  9. #6
    Senior Member


    lolly lilly's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    ♥Bandar Anggerik♥
    Posts
    3,238
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    9
    jd kita harus cipta se1 yg biasa tp mampu menarik minat org, mcm metro tarik pembaca dgn topik HANGAT~

    When life gives you a hundred reasons to cry,
    show life that
    you have a thousand reasons to smile.


    ▌│█║▌║▌║ ѕтк-∂єυѕ.вℓσgѕρσт.σм ║▌║▌║█│▌

  10. Thanks Norahman thanked for this post
    Likes Norahman, shuffle_017 liked this post
  11. #7
    Senior Member

    eijan's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    PeNaNG
    Posts
    803
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sH@m View Post
    W'salam.

    Saya tiada cadangan tetapi dari keadaan semasa, saya sudah cuba sedaya upaya untuk memeriahkan syok dengan cara saya, dikeluarkan hampir keseluruhan technical things inside my head untuk menghairahkan user baru atau lama tetapi . . seikhlasnya, movie juga yang dicari, apabila tiada lagi movie, mereka tinggalkan syok forever, itu lah kenapa.

    That's the best I could do because I only good in that. The truth is, frustration's growing up.
    meh kita nyanyi..... (irama lagu ikot lagu 'kerana budi aku jatuh hati - spring')

    --> "Kerana Movie... semua sudah lari,
    donload tak da lagi... mula dok caci....
    Kerana Movie... Puuii sana Puuuiii sini..

    Itu ja yg depa reti... sat gi ku bagi KAKI...."

    wakakakaa


    -:- TurBo InSidE -:-
    -:- DoublE BlaDE FaN -:-

    <- Dengar Radio Syok.Org ->
    <- http://syok.caster.fm/->

  12. Thanks shuffle_017 thanked for this post
  13. #8
    Administrator
    najmiatsyokdotorg's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Not typed
    Posts
    512
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by eijan View Post
    meh kita nyanyi..... (irama lagu ikot lagu 'kerana budi aku jatuh hati - spring')

    --> "Kerana Movie... semua sudah lari,
    donload tak da lagi... mula dok caci....
    Kerana Movie... Puuii sana Puuuiii sini..

    Itu ja yg depa reti... sat gi ku bagi KAKI...."

    wakakakaa
    ak wat acapela kat belakang
    s i m p l y c o m p l i c a t e d






  14. Likes shuffle_017, eijan liked this post
  15. #9
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    72
    Post Thanks / Like
    salam..buat semua...laman syok nie mmg salah satu laman yang best..banyak perkara boleh didapati di sini,berkongsi cerita ,idea dan pengetahuan..banyak membantu saya dalam mengenali dunia i.t....jutaan terima kasih buat admin dan semua yang menyumbang tenaga,idea dan pengetahuan dalam laman ini...tak lupa pada cik lolly ,cik atoq,cik naj ,cik eijan, dan kaki pukul iaitu cik nova, sham ,comicster....terima semua.

  16. #10
    Senior Member

    eijan's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    PeNaNG
    Posts
    803
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by cog View Post
    salam..buat semua...laman syok nie mmg salah satu laman yang best..banyak perkara boleh didapati di sini,berkongsi cerita ,idea dan pengetahuan..banyak membantu saya dalam mengenali dunia i.t....jutaan terima kasih buat admin dan semua yang menyumbang tenaga,idea dan pengetahuan dalam laman ini...tak lupa pada cik lolly ,cik atoq,cik naj ,cik eijan, dan kaki pukul iaitu cik nova, sham ,comicster....terima semua.
    errr.. pembetulan.... bukan 'cik eijan' yer tapi 'Encik eijan'.. lain cik takpe...
    waakakkakakaa guling


    -:- TurBo InSidE -:-
    -:- DoublE BlaDE FaN -:-

    <- Dengar Radio Syok.Org ->
    <- http://syok.caster.fm/->

  17. Likes shuffle_017, speckey liked this post
Page 1 of 13 12311 ... LastLast

Members who have read this thread: 42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •