Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 89

Thread: syok x syok

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    syok x syok

    vBulletin Message

    You have been banned for the following reason:
    15-03, 08:03 realmeli* xkanlah animepun kena sekat gak...mengong betul
    Date the ban will be lifted: Never





    aku antara follower lama site syok ni..oleh kerana aku komen mcm tu pun dah kena banned..pi mampuslah admin aku pun x hadap nak masuk website yg mcm taik ni lagi...so banned jer akaun baru aku ni yer...ada aku kisah....

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    996
    Post Thanks / Like
    adoi ada lagi orang xpaham2

  3. #3
    Senior Member
    Norahman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Alor Setar Kedah
    Posts
    2,537
    Post Thanks / Like
    ini orang yang x kenang budi. kesian kat mak ayah dia dapat anak x kenang budi macam ni....bila jadi macam ni semua tunjuk perangai yang sebenar...jangan contohi makluk seperti ini dan jauhi makluk ini supaya anda tidak jadi seperti dia ni....



  4. Likes haris2511, wanted_deen, nixsham liked this post
  5. #4
    Senior Member

    k a y a m's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Surga Cinta
    Posts
    16,051
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    dh x kisah lg mau buat id baru. puiii


    when i was born, devil said.. " ohh shit! competition "
    you are not entitled to someone elseís body just because itís exposed

  6. #5
    Senior Member along833's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    ~Bandar Peranginan~
    Posts
    1,928
    Post Thanks / Like
    ni manusia jenis bangang tak faham bahasa


  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    bro..anime ke,movie ke,same la tu..die xbg..nk buat camno opah woi?..aku pon terima takdir daaa...huhuhuh

  8. #7
    Senior Member
    faiz_paklengz's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    armpunk
    Posts
    1,934
    Post Thanks / Like
    ak terima je ngan rela hati..bg ak syok dh bnyk sgt berbakti kt ak ^_^




  9. Likes nixsham liked this post
  10. #8
    Super Administrator
    spyw@re's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    MALAYSIAKU
    Posts
    4,503
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Hhihi.. jgn lock dan delete , biar apa dia nak ckp... sometime lawak juga user mcm ni , mcm ilang pedoman

    PENDAFTARAN AGEN TM & MAXIS 10MB DISINI



    Layan Mp3 Online

  11. Thanks acap08, shuffle_017 thanked for this post
  12. #9
    Senior Member

    shuffle_017's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Penang
    Posts
    5,186
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by spyw@re View Post
    Hhihi.. jgn lock dan delete , biar apa dia nak ckp... sometime lawak juga user mcm ni , mcm ilang pedoman
    hahahaha ko lagi positif

  13. Likes acap08 liked this post
  14. #10
    Senior Member

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    339
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by spyw@re View Post
    Hhihi.. jgn lock dan delete , biar apa dia nak ckp... sometime lawak juga user mcm ni , mcm ilang pedoman
    mmg best... especially kang meroyan dier dtg... mesti boleh gelak guling2

Page 1 of 9 123 ... LastLast

Members who have read this thread: 1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •