Page 43 of 43 FirstFirst ... 33414243
Results 421 to 429 of 429

Thread: jom kenalkan diri!!!

  1. #421
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    username kat syok.org : martpejeo
    keistimewaan diri : biasa saja
    umor time isi bende ni : 28
    tinggal kat mane skang ni : s.buloh
    jantina sebelum operate : male
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : nagaboro
    dr mane tau pasal syok.org : emel dulu xleh bkak
    tujuan join syok.org : follow up

  2. #422
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    salam perkenalan

    username kat syok.org
    : zulfalihin88
    keistimewaan diri : pendiam
    umor time isi bende ni : 30
    tinggal kat mane skang ni : klang
    jantina sebelum operate : lelaki
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : hmmm
    dr mane tau pasal syok.org : dah lama tau cume username lama lupa . dah join since 2008 camtu..
    tujuan join syok.org : nk imbau zaman lama

  3. #423
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Salam semua,


    username kat syok.org : orga_comec
    keistimewaan diri : boleh bersiul
    umor time isi bende ni : dah 40'an dh
    tinggal kat mane skang ni : kajang
    jantina sebelum operate : male
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : Orga Comec
    dr mane tau pasal syok.org : dh x igt. join sini pon x igt bila
    tujuan join syok.org : saja nak baca2

  4. #424
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    ok. dh nmpk tahun join sini kat belah kiri tu..

  5. #425
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    username kat syok.org : mansrx86
    keistimewaan diri : biasher biasher je~
    umor time isi bende ni : 32 t ah u n
    tinggal kat mane skang ni : Simunjan Sarawak
    jantina sebelum operate : lelaki
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) :
    dr mane tau pasal syok.org : member sama kolej puncak perdana tahun 2006-2009 dulu-dulu..
    tujuan join syok.org : nak cari pc game dan enjoy2 saja..

  6. #426
    Senior Member
    papasemut's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,860
    Post Thanks / Like
    aktif lg no thread ni

  7. #427
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    username kat syok.org :JazzJuan
    keistimewaan diri : Peminat tegar Anime
    umor time isi bende ni : 31
    tinggal kat mane skang ni : Port Dickson (asal KL)
    jantina sebelum operate : Masih lelaki sampai bila2,jadi laki lagi best xpayah mengandung..hahaha
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : Tumblr tu apa ye??hehehe..bkn kaki twitter
    dr mane tau pasal syok.org : lama dah tahu tp xingat dri mana..kawan kot..username lama pun dh lupa
    tujuan join syok.org : mengimbas kenangan lalu

  8. #428
    Senior Member


    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    5,816
    Post Thanks / Like
    Alhamdulillah...aktif lagi thread ni yer....

  9. #429
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Assalamulaikum admin dan otai2 sekalian...saya budak baru nk belajar mengenai dunia ni..harap dapat tunjuk ajar ye...

Page 43 of 43 FirstFirst ... 33414243

Members who have read this thread: 7

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •