Page 1 of 44 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 434

Thread: jom kenalkan diri!!!

  1. #1
    Senior Member

    k a y a m's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Surga Cinta
    Posts
    16,051
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1

    Smile jom kenalkan diri!!!

    aku tgk makin ari makin ramai user kat syok.org ni. ape kate kalo kite compile satu thread utk kite sume kenalkan diri. tak kisah la yg newbies ke, oldbies ke, yg n00b ke, yg baru register ke, yg dah lame ke, asalkan korg sume warga syok.org.. lai lai lai

    ikot je format camni.. sng nak citer

    username kat syok.org :
    keistimewaan diri :
    umor time isi bende ni :
    tinggal kat mane skang ni :
    jantina sebelum operate :
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) :
    dr mane tau pasal syok.org :
    tujuan join syok.org :

    so.. dgn adenye bende ni, aku harap kite sume dpt kenal dgn satu same lain dgn lebih baik, disamping aku dpt kenal dgn awek awek cun kat sini


    when i was born, devil said.. " ohh shit! competition "
    you are not entitled to someone elseís body just because itís exposed

  2. #2
    Senior Member

    k a y a m's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Surga Cinta
    Posts
    16,051
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    so.. bia aku mule dulu la yerrr..

    username kat syok.org : k a y a m
    keistimewaan diri : bleh pikat awek dgn 1 jelingan manje
    umor time isi bende ni : 25 taun 4 bln
    tinggal kat mane skang ni : shah alam
    jantina sebelum operate : lelaki maskulin
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : n/a
    dr mane tau pasal syok.org : mak aku. sbb die suh donlod citer korea
    tujuan join syok.org : ofcoz la sbb nak crik awek awek cun


    when i was born, devil said.. " ohh shit! competition "
    you are not entitled to someone elseís body just because itís exposed

  3. Thanks akubknhimura thanked for this post
    Dislikes Nayli Azlan disliked this post
  4. #3
    Senior Member

    Esther Takumi's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Alor Star Kedah
    Posts
    14,342
    Post Thanks / Like
    username kat syok.org : Esther Takumi
    keistimewaan diri : Otaku Anime
    umor time isi bende ni : agak2
    tinggal kat mane skang ni : Umah
    jantina sebelum operate : laki2
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : xleh habaq
    dr mane tau pasal syok.org : Rakan2 bisnes
    tujuan join syok.org : Upload ANime

  5. #4
    Senior Member
    Nett8's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Damansara, Petaling Jaya
    Posts
    4,294
    Post Thanks / Like
    username kat syok.org : nett8 a.k.a nett
    keistimewaan diri : low profile baitcasting... kohkohkoh
    umor time isi bende ni : awal 30'an
    tinggal kat mane skang ni : Bandar Sri Damansara, Kuala Lumpur.
    jantina sebelum operate : Lelaki
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : yondaime4yf (skype)
    dr mane tau pasal syok.org : lama dah, mana nak hingat... since tahun 2007
    tujuan join syok.org : kongsi apa yang syok & tak syok... hehe

  6. #5
    Senior Member


    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    425
    Post Thanks / Like
    username kat syok.org : rieyzana
    keistimewaan diri : low profile gak...
    umor time isi bende ni : alamak! nak kena isi gak ker?? (apa kata rahsia jer.. hehehehe)
    tinggal kat mane skang ni : setapak
    jantina sebelum operate : pompuan
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : hmm.. pandai2 ler cari yer...
    dr mane tau pasal syok.org : dah lama.. x ingat.. since syok v1 lagi dah..
    tujuan join syok.org : ofcoz la nak mendownload apa2 yg patut.. kehkehkehe..

  7. #6
    Senior Member
    fideldesu's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    (∩`-ī)⊃━☆゚.*・。゚.*・。゚
    Posts
    7,856
    Post Thanks / Like
    username kat syok.org : fideldesu
    keistimewaan diri : pandai masak sotong 3 rase..
    umor time isi bende ni : 7 years old
    tinggal kat mane skang ni : Subang Jaya
    jantina sebelum operate : Romeo Kasanova
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : my name is Brad Pitt
    dr mane tau pasal syok.org : dr newspaper
    tujuan join syok.org : tujuan yg baik..
    Last edited by fideldesu; 25-01-13 at 02:10 PM.


  8. #7
    Senior Member
    asyrafarah's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Selangor
    Posts
    265
    Post Thanks / Like
    username kat syok.org : asyrafarah
    keistimewaan diri : org biasa sahaja
    umor time isi bende ni : 21
    tinggal kat mane skang ni : Seri Kembangan
    jantina sebelum operate : Lelaki
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : Private & confendential
    dr mane tau pasal syok.org : kawan-kawan
    tujuan join syok.org : dowload adalah tujuan utama, nak tau info terbaru, dan cerita2 hangat gak
    GO SYOK! I ALWAYS SUPPORT YOU!

  9. #8
    Senior Member

    -Sunny-Aegyo-Queen-'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    ♥ Always Sunny Day ♥
    Posts
    1,585
    Post Thanks / Like
    username kat syok.org : -Sunny-Aegyo-Queen-
    keistimewaan diri : pandai menari & tahu K-Pop especially SNSD
    umor time isi bende ni : masih muda
    tinggal kat mane skang ni : Terengganu
    jantina sebelum operate : ??
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : kalo jumpa add jer..
    dr mane tau pasal syok.org : dari kwn..
    tujuan join syok.org : awal2 join syok download jer keje...skrg share pun ade..
    Last edited by -Sunny-Aegyo-Queen-; 04-12-12 at 12:39 PM.




    LEE SOONKYU(SUNNY)THE AEGYO QUEEN


  10. Likes saufizain liked this post
  11. #9
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    username kat syok.org : fahimy007
    keistimewaan diri : tgh mencari apa yg istimewa diri aku ini...
    umor time isi bende ni : 2 6 t ah u n
    tinggal kat mane skang ni : d am an s a r a
    jantina sebelum operate : leloki
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) :
    dr mane tau pasal syok.org : tercuba dlm website
    tujuan join syok.org : suka menonton cerita
    Last edited by fahimy007; 23-01-13 at 01:06 AM.

  12. Likes saufizain liked this post
  13. #10
    Senior Member
    fahmi_skeen's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Pasir Gudang
    Posts
    3,805
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    username kat syok.org : fahmi_skeen
    keistimewaan diri : peminat tegar Kamen Rider
    umor time isi bende ni : 24 tahun
    tinggal kat mane skang ni : pasir gudang (asal terengganu)
    jantina sebelum operate : lelaki tulen (tak pernah operate)
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : PM kalau nak tau..hehe
    dr mane tau pasal syok.org : dah lupa la..dah lama.dari member kot..
    tujuan join syok.org : nak download movie and anime..sekarang menceburkan diri dalam forum pulak
    ~makan dipinggan, minum dicawan~


  14. Likes fideldesu liked this post
Page 1 of 44 12311 ... LastLast

Members who have read this thread: 5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •