Page 43 of 43 FirstFirst ... 33414243
Results 421 to 428 of 428

Thread: jom kenalkan diri!!!

  1. #421
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    username kat syok.org : martpejeo
    keistimewaan diri : biasa saja
    umor time isi bende ni : 28
    tinggal kat mane skang ni : s.buloh
    jantina sebelum operate : male
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : nagaboro
    dr mane tau pasal syok.org : emel dulu xleh bkak
    tujuan join syok.org : follow up

  2. #422
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    salam perkenalan

    username kat syok.org
    : zulfalihin88
    keistimewaan diri : pendiam
    umor time isi bende ni : 30
    tinggal kat mane skang ni : klang
    jantina sebelum operate : lelaki
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : hmmm
    dr mane tau pasal syok.org : dah lama tau cume username lama lupa . dah join since 2008 camtu..
    tujuan join syok.org : nk imbau zaman lama

  3. #423
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Salam semua,


    username kat syok.org : orga_comec
    keistimewaan diri : boleh bersiul
    umor time isi bende ni : dah 40'an dh
    tinggal kat mane skang ni : kajang
    jantina sebelum operate : male
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : Orga Comec
    dr mane tau pasal syok.org : dh x igt. join sini pon x igt bila
    tujuan join syok.org : saja nak baca2

  4. #424
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    ok. dh nmpk tahun join sini kat belah kiri tu..

  5. #425
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    username kat syok.org : mansrx86
    keistimewaan diri : biasher biasher je~
    umor time isi bende ni : 32 t ah u n
    tinggal kat mane skang ni : Simunjan Sarawak
    jantina sebelum operate : lelaki
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) :
    dr mane tau pasal syok.org : member sama kolej puncak perdana tahun 2006-2009 dulu-dulu..
    tujuan join syok.org : nak cari pc game dan enjoy2 saja..

  6. #426
    Senior Member
    papasemut's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,860
    Post Thanks / Like
    aktif lg no thread ni

  7. #427
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    username kat syok.org :JazzJuan
    keistimewaan diri : Peminat tegar Anime
    umor time isi bende ni : 31
    tinggal kat mane skang ni : Port Dickson (asal KL)
    jantina sebelum operate : Masih lelaki sampai bila2,jadi laki lagi best xpayah mengandung..hahaha
    FB ke, twitter ke, tumblr ke (pape jela) : Tumblr tu apa ye??hehehe..bkn kaki twitter
    dr mane tau pasal syok.org : lama dah tahu tp xingat dri mana..kawan kot..username lama pun dh lupa
    tujuan join syok.org : mengimbas kenangan lalu

  8. #428
    Senior Member


    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    5,816
    Post Thanks / Like

Page 43 of 43 FirstFirst ... 33414243

Members who have read this thread: 14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •