Page 29 of 29 FirstFirst ... 19272829
Results 281 to 287 of 287

Thread: The Deep Web ? Dunia Internet Alam Ghaib ?

  1. #281
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by shuffle_017 View Post
    setakat ni selmat lagi..setakat ni la...
    setakat ni lah ? mungkin fbi/cia belum book tiket lagi ? hehehe .

  2. #282
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    adoi , macam seram je . hish . nak tengok tengok je , tapi tamau lah buat dekat ofis . haih .

  3. #283
    Senior Member ali_setan's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,459
    Post Thanks / Like
    macam nak try je...
    tapi sebelum tu ade beberapa soklan:-
    - mcm nak tau level kerahsiaan (nak elak dari klik)
    - kat sini ade cite pasal URL cmne nak tau URL deep web ke bkn...



  4. #284
    Senior Member

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2,555
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by shuffle_017 View Post
    link dah mati rasanya :3
    21/8/2013 - boleh lagi laa
    cuba sedaya upaya.. live tuuu

  5. #285
    Senior Member
    X-Five's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    SERI MURNI SELAYANG, KUALA LUMPUR
    Posts
    439
    Post Thanks / Like
    X-Five Bagi sedikit lagi ilmu...Mungkin berguna untuk korang gunakan bagi korang yang memasuki separa hackers..

    Mula sahaja korang menggunakan proxy + Tor anda digelar Hackers (bagi pasukan atasan)

    -POINT-

    - ini lah gunanya bactrack , beini , xiopan dan lain2 software yang berkaitan mengakses laluan internet orang..(secara percuma) bukan ianya hanya semata2 melihat FB dan youtube..

    - Mengunakan gelombang (WIFI) tidak boleh dikesan melalui satelit (kerana gelombang terlalu banyak menghalan penglihatan satelite)

    - Kedudukan sebenar para PRO Hackers didalam Deep Web adalah bertujuan ,ingin mengetahui tuan sebenar server dan jika dapat memasuki level 13 pasti dan sepastinya dialah yang dapat mengawal segala-galanya.. sehingga kini Pro Hackers tidak dapat tahu siapakah tuan server Deep Web dan dimanakah latitude berkenaan. (Mencari IBU Server)

    - Diwajibkan segala maklumat didalam PC korang di encryptionkan atau gunalah Pc pendua (install mana2 windows 7, xp yang ada virus explorer.exe atau sebahagian trojen)

    - Para PRO Hackers luar percaya terutama di sebelah rusia , Tetuan Server Deep web Adalah Milik Makhluk Asing (UFO) kerana kedalaman untuk mengenal pasti terlalu sukar..

    - X-five yakin banyak Separa Hackers dan Pro Hackers didalam Syok.Org

    - DAN AKHIR SEKALI DEMI MENJAGA KESEJAHTERAAN SYOK.ORG DAN SEKUTUNYA.. DICADANGKAN TUTUP SECTION INI DAN BUKAK SATU SECTION YANG SAMA MENGUNAKAN NAMA YG LAIN (KHAS) INVITE SIAPA2 YANG BERMINAT..DAN SESIAPA YANG ADA PERASAAN INGIN TAHU..Kerana Tajuk The Deep Web tersebar didalam enjen carian biasa.. segala maklumat kita sebagai donator ada didalam syok.
    Last edited by X-Five; 22-08-13 at 06:25 AM.







  6. #286
    Senior Member
    X-Five's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    SERI MURNI SELAYANG, KUALA LUMPUR
    Posts
    439
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by ali_setan View Post
    macam nak try je...
    tapi sebelum tu ade beberapa soklan:-
    - mcm nak tau level kerahsiaan (nak elak dari klik)
    - kat sini ade cite pasal URL cmne nak tau URL deep web ke bkn...
    Beza url..1KeBs4HBQzkdHC2ou3gpyGHqcL7aKzwTve bitcoin pirate bay <--- akaun donator pirate bay

    tapi tak boleh di akses melalui engin carian biasa (Persoalanya type seperti biasa di enjen carian khas , perkataan akan di encrypt .. sukar untuk jelaskan bab ni ...didalam TOR ada jelaskan bagaimana boleh terjadi..)

    You might need to install other software to open this address.
    Last edited by X-Five; 22-08-13 at 06:44 AM.







  7. #287
    Senior Member
    X-Five's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    SERI MURNI SELAYANG, KUALA LUMPUR
    Posts
    439
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by ali_setan View Post
    macam nak try je...
    tapi sebelum tu ade beberapa soklan:-
    - mcm nak tau level kerahsiaan (nak elak dari klik)
    - kat sini ade cite pasal URL cmne nak tau URL deep web ke bkn...
    LEVEL juga termaktub didalam gambar rajah muka depan -- cuba terjemahkan didalam wiki..







Page 29 of 29 FirstFirst ... 19272829

Members who have read this thread: 1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •