Results 1 to 4 of 4

Thread: Kalau Problem Dengan adf.ly, linkbucks, safelinking dll

  1. #1
    Senior Member
    BuDaK_B@eK's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Malu Nak Cakap
    Posts
    2,328
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    7

    Kalau Problem Dengan adf.ly, linkbucks, safelinking dll

    aku xpernah kena pon
    tapi banyak yg sibuk tanye kt chatbox psl kukis la, xder click here

    maybe internet slow .. so try tuka DNS [GoogleDNS&OpenDNS]
    xpon clean je cache browser tu...

    so sesapa ade problem boleh guna ni
    Code:
    http://linkdecrypter.com/




    xpon try download dgn JDownloader

    solution lain... install greasemonkey (firefox) @ tempermonkey (chrome)

    https://addons.mozilla.org/en-US/fir.../greasemonkey/
    https://chrome.google.com/webstore/d...mpobfkfo?hl=en

    then bukak userscripts.org

    search & install script ni

    http://userscripts.org/scripts/show/118033
    http://userscripts.org/scripts/show/89322
    http://userscripts.org/scripts/show/69797

    *aku xtau yg mana satu install je tiga-tiga

    then... nnt dia auto redirect ke link..
    Last edited by BuDaK_B@eK; 09-01-13 at 08:10 PM.

  2. Likes lolly lilly liked this post
  3. #2
    Senior Member
    fideldesu's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    (∩`-)⊃━☆゚.*・。゚.*・。゚
    Posts
    7,850
    Post Thanks / Like
    saya pun xnah kena sbb gune clean cache je..


  4. #3
    Senior Member
    uzumaki kushina's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    !c#!R@kU r@MeN
    Posts
    642
    Post Thanks / Like
    kushina x tau apa masalah dgn link adfly diorang

    btw good job Budak Baek...

  5. #4
    Senior Member

    shuffle_017's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Penang
    Posts
    5,186
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    3

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •