Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: Terima Kasih Kepada Tuan Tanah

  1. #1
    Super Administrator
    spyw@re's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    MALAYSIAKU
    Posts
    4,503
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1

    Terima Kasih Kepada Tuan Tanah


    sesi 2012 v2 telah banyak perubahan yang diperkenalkan oleh pemilik syok.org dimana telah banyak berusaha menjadikan laman web ini lebih maju dan berilmu . Dan tidak terlewat mengucapkan terimakasih kepada beliau yang telah memberikan kepercayaan untuk semua admin / spadmin / mod yang baru dilantik , mungkin anda sendiri ada nampak beberapa user disini yang telah dilantik , ia bertujuan memantapkan lagi operasi laman web ini. semoga anda semua sudi memberikan cadangan yang membina untuk menaikan lagi prestasi laman ini.
    TAHNIAH KEPADA ANDA
    U ALL MY FRIEND

    PENDAFTARAN AGEN TM & MAXIS 10MB DISINI



    Layan Mp3 Online

  2. #2
    Administrator
    azmir438's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Seri Kembangan
    Posts
    4,080
    Post Thanks / Like
    alhamdulillah syukur ..banyak betul pengorbanan dan effort yg di buat oleh saudara fuad selaku pemilik syok v2 nih...dan dikesempatan ini saya juga nk ucapkan tahniah kpd semua admin / spadmin / mod yg telah dilantik untuk memantapkan lagi perjalanan forum syok ini kelak...
    Last edited by azmir438; 14-06-12 at 05:02 PM.

  3. #3
    Administrator


    z a m's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Perlis - Kuala Lumpur
    Posts
    4,091
    Post Thanks / Like
    Alhamdulillah...
    Tahniah kepada FUAD kerana berjaya melangkah selangkah lagi kehadapan, dan terima kasih juga atas kepercayaan yang telah diberikan.

  4. #4
    Super Administrator
    Fuad's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Kulim, Kedah, MY
    Posts
    1,581
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    terima kasih atas penghargaan.. at sgt2 menghargainya
    sesungguhnya kalau tiada bantuan dari korang semua... mmg susah at sorang2 nak handle.......

    btw lawa image salam tu yer..

  5. #5
    Administrator
    merang's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    ofs
    Posts
    14,459
    Post Thanks / Like
    terima kasih fuad atas mmberi keprcayaan pada merang yg slme ni dok kipas ape pn merang akan jalankan dgn brtngujwap....


    ~Share Movies~
    ~Share TV Series~
    ~WebSite~

  6. #6
    Super Administrator
    spyw@re's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    MALAYSIAKU
    Posts
    4,503
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Fuad View Post
    terima kasih atas penghargaan.. at sgt2 menghargainya
    sesungguhnya kalau tiada bantuan dari korang semua... mmg susah at sorang2 nak handle.......

    btw lawa image salam tu yer..
    heheh mmg lawa... tu yang ambil almaklum free katakan.. at kat mergong hari tu makan murah giler.. sedap plak tu.. bujet rm200 5 org makan , tapi hanya RM95 aje .. water front tu.. ada bot ombak rindu

    PENDAFTARAN AGEN TM & MAXIS 10MB DISINI



    Layan Mp3 Online

  7. #7
    Administrator


    budakgemok's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Dalam jamban
    Posts
    16,508
    Post Thanks / Like
    tahniah kepada semua...fuad...admin2..mod2...super2....dan juga user2...yg membantu...mengupload...mengomplen...mencadang.... dan sebagainya....tanpa korg...siapala akuuuuuuuuuuuuu

    Quote Originally Posted by merang View Post
    terima kasih fuad atas mmberi keprcayaan pada merang yg slme ni dok kipas ape pn merang akan jalankan dgn brtngujwap....
    puihhhhhhhh
    ן ɐ u ı ƃ ı ɹ o ViP ǝ p ı s u ı®
    ║▌│█│║▌║││█║▌│║█║█
    © 2009™
    Yesterday is history...Tomorrow is mystery...Today is a gift...thats why its call PRESENT!!

  8. #8
    Administrator
    merang's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    ofs
    Posts
    14,459
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by budakgemok View Post
    tahniah kepada semua...fuad...admin2..mod2...super2....dan juga user2...yg membantu...mengupload...mengomplen...mencadang.... dan sebagainya....tanpa korg...siapala akuuuuuuuuuuuuu



    puihhhhhhhh
    mcm xpuas at aje....


    ~Share Movies~
    ~Share TV Series~
    ~WebSite~

  9. #9
    Super Administrator

    MAE's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    9,635
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by merang View Post
    mcm xpuas at aje....
    merang lompat dari prebet terus jadi admin.. rugi ang tak merasa jadi mod.. tak nak tanya ke sape rekomen kan?

  10. #10
    Senior Member

    k a y a m's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Surga Cinta
    Posts
    16,051
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    Quote Originally Posted by merang View Post
    mcm xpuas at aje....
    puii.. aku mmg x puas ati kt ang merang


    when i was born, devil said.. " ohh shit! competition "
    you are not entitled to someone else’s body just because it’s exposed

Page 1 of 3 123 LastLast

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •