Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Kursus fotogrfi & videografi

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Kursus fotogrfi & videografi

    untuk lebih informasi, klik>> http://oneshootgraphix.blogspot.com

    TQ.
    :-)

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    nice bro

  3. #3
    Senior Member

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    530
    Post Thanks / Like
    ada sape2 nak beli tutorial photoshop dan fotografi tak?? kalo ada pm la..

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Terimakasih infonya yaa. Bisa jadi referensi nih buat yang mau belajar fotografi.
    Foto Makanan Anda Agar Terlihat Fancy dengan Food Photographer Jakarta

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    194
    Post Thanks / Like
    menarik..good

  6. #6
    Member cyclebin10's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    78
    Post Thanks / Like
    dah boleh start beli camera ni.. hehe

  7. #7
    Member peng123's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    88
    Post Thanks / Like
    ada siapa nak beli camera second hand ke? boleh pm ya

  8. #8
    Junior Member Diana93's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    terima kasih. dah lama aku nak belajar teknik fotografi, boleh start simpan duit untuk camera dah

  9. #9
    Member cyclebin10's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    78
    Post Thanks / Like
    kalau rasa susah nak cari buyer atau feedback macam hambar boleh try kat carousell... senang je nak start jual sana

  10. #10
    Member pluggertorn's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    82
    Post Thanks / Like

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com

    Server sponsored by SyokHost.Com
    agak ah... aku dulu saja try jual tripod sana senang je dapat buyer... boleh guna platform ni...


Page 1 of 2 12 LastLast

Members who have read this thread: 1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •