Time User Message
New 15-08, 03:43 PM
nth la
New 30-08, 10:19 PM
New 12-09, 10:24 AM
uiks.... ada lolly lilly ... long time no see
New 12-09, 10:27 AM
heaven8846 : ramai download movie lagi ke skrng? - subscribe netflix jer skrg heaven...
New 13-09, 12:32 AM
salam
New 05-10, 11:06 PM
uishhh nett. muncul balik la geng2 syok yg lama kt sini ek hehe
New 05-10, 11:07 PM
ada netflix pon ketandusan idea nk tgk citer apa kt situ
New 06-10, 10:46 AM
lolly lilly kan kaki K-Drama... haha
New 13-10, 03:26 PM
hello
New 13-10, 03:27 PM
lama tak masuk forum ni sejak 2010... ada lagi forum ni rupanya
New 16-10, 03:10 PM
sesekali singgah bertanya khabar, apa khabar semua...
New 16-10, 03:11 PM
syokdotorg ada grup TG ke, wasap ke... kalau ada add la
New 23-10, 12:06 AM
assalamualaikum dan salam sejahtera
New 03-11, 07:27 PM
hai ada lagi ke web side ni
New 05-12, 09:30 PM
hello
New 05-12, 09:31 PM
wujud lgi ka syokorg
New 05-12, 09:48 PM
masih relevankah?
New 10-12, 03:35 PM
hi
New 07-01, 07:11 AM
hi. reporting on 2024
New 13-01, 05:00 PM
hi
New 13-01, 05:03 PM
jom main cs1.6
New 13-01, 05:03 PM
New 17-01, 08:49 PM
yg mana ada kt sini semua dah nk mereput kan.. 30 lebih dah sedara2 hahaha
New 02-02, 10:52 AM
Salam semua, dah lebih se-abad tetiba teringat kat website ni. tumpang lalu bagi yang nampak
New 05-02, 09:50 PM
salam semua, lama tak lepak sini last buka tahun 2009...rindu nk borak-borak macam dlu berkongsi ilmu.
Page 1 of 61 1231151 ... LastLast