Time User Message
New 07-08, 03:12 PM
test2 1 2 3
New 10-08, 06:54 PM
New 12-08, 09:15 AM
holy fuuuuuu website ni masih idup
New 24-08, 10:44 AM
testing
New 28-08, 07:15 PM
hallu
New 01-09, 11:06 AM
hello
New 01-09, 12:17 PM
akaun lama tak boleh buka, lupa , ni yng baru plak
New 01-09, 12:17 PM
New 06-09, 03:38 AM
New 18-09, 01:37 AM
hi
New 18-09, 01:37 AM
testing
New 18-09, 01:25 PM
test
New 21-09, 10:10 PM
Wow, lama dah nak ingat forum yang join dulu. Ni baru teringat balik. Tak sangka nickname dengan password pun duk ingat lagi.
New 04-10, 10:46 AM
Assalamualaikum penduduk2 syok.org...sapa mencari ikan guppy strain2 comei dan menawan hati boleh laa rojer saya....ni page guppy saya https://www.facebook.com/manl2s
New 02-11, 10:43 PM
Hi
New 03-11, 05:03 PM
Lama siak tak masuk dalam sini. sampai aku dah ada di hongkog dah sekarang ni. Haha...sekarang ni semuanya dah main facebook/telegram dll
New 03-11, 05:12 PM
a/s/l?
New 05-11, 02:52 PM
test
New 05-11, 02:52 PM
lama xbuka
New 05-11, 10:56 PM
New 05-11, 10:56 PM
New 05-11, 10:56 PM
New 07-11, 04:54 PM
Lama dah tak jenguk sini, tetiba teringat, antara forum terawal aku join dulu, sejak tahun 2012
New 07-11, 06:36 PM
New 17-11, 11:45 PM
Page 1 of 53 1231151 ... LastLast