• Ads 3


  • Post-post reply terkini

    Zenmenpole@gmail.com

    new washer

    Contohnya model Panasonic NA-V10FX2LMY adalah sebuah model yang sangat bagus di pasaran.Model ini dapat menjimatkan air kerana mengunakan teknologi econavi

    Zenmenpole@gmail.com Today, 03:38 AM Go to last post
    Zenmenpole@gmail.com

    new washer

    cadangan saya adalah brand panasonic.panasonic merupakan sebuah jenama yang terbaik .Mesin pembasuh panasonic memang sangat bagus untuk digunakan bagi

    Zenmenpole@gmail.com Today, 03:29 AM Go to last post
    Anjeee

    new washer

    Saya pun pengguna setia brand Panasonic ni. Dah lebih 3 tahun saya guna, belum pernah meragam teruk mesin basuhnya

    Anjeee Yesterday, 10:09 PM Go to last post
    Beez19

    new washer

    Now i bwk parent i tggl sme2.. jadinye mkin byk lah laundry yg kne settle kan.. klau smpan hjung mggu bru bsuh i penat & mesin basuh pon kne pusing

    Beez19 Yesterday, 10:03 PM Go to last post
    Beez19

    new washer

    u pakai load yg berapa kg sis?? how to choose a washing machine that suits my daily work needs?? based on what calculation??

    Beez19 Yesterday, 09:58 PM Go to last post
    misskey

    barang apa yang sesuai untuk jual?

    korg klau nak start business online, better join talk yg delve pasal business sambil2 tu. sebb biasanya talk mcm ni diorang share bnyk sgt mende yg benefit

    misskey Yesterday, 04:59 PM Go to last post
    misskey

    tips nak senang dapat customer?

    setujuuu cuma nk belajar kelas nk pandai business tu pun akan makan modal jugk kan..huhu ke ada je kelas yg free?

    misskey Yesterday, 04:53 PM Go to last post
    khoshi

    barang apa yang sesuai untuk jual?

    barang tu banyak especially makanan lah sekarang...cuma i think nak start business kena ada ilmu dulu baru tahu selok belok

    khoshi Yesterday, 04:43 PM Go to last post
    khoshi

    tips nak senang dapat customer?

    i rasa dalam business ni kena pandai susun strategi dan marketing...maybe u boleh try any free class yang ajar pasal business dulu before start

    khoshi Yesterday, 04:41 PM Go to last post
    peng123

    Tips business

    yela peniaga kecik macam kita ni nak harapkan income dari mana lagi kalau bukan customer. Nasib baik lah unifi pun ada buat kempen sme day untuk support

    peng123 Yesterday, 12:37 PM Go to last post
    ipohlai

    Tips business

    Kalau online marketing ni boleh lah try unifi business punya package yang under sme tu. Murah pun murah. Dia guide free je tau. Lagipun kalau buat business

    ipohlai Yesterday, 12:34 PM Go to last post
    cyclebin10

    Tips business

    https://biz.unifi.com.my/business/smegrant tengok kat sini je. Banyak package dia, boleh alter sesuai dengan bajet kita. Memang sesuai lah kalau nak beli

    cyclebin10 Yesterday, 12:30 PM Go to last post
    popolan

    Tips business

    Thanks for the suggestion, nanti ada masa saya survey lah package tu, kot2 kena dengan bajet business kita, boleh lah terus subscribe. Nak tengok kat

    popolan Yesterday, 12:26 PM Go to last post
    cyclebin10

    Tips business

    Kalau senang join je pakej tm sis. Tm sekarang ada buat pakej khas untuk sme tau siap free business training lagi. Kita yang buat online business memang

    cyclebin10 Yesterday, 12:22 PM Go to last post
    misskey

    Tips business

    Ye awak. Kita yang small business ni boleh lah promote sekali kat customers kita suruh join. Mana tahu rezeki dorang menang kan? Bukan nak kata apa lah

    misskey Yesterday, 12:16 PM Go to last post
    Raslinorman

    Tips business

    Wah, boleh tahan menarik tu. Nice idea dari unifi untuk support SME. Sambil nak support barang lokal, sambil tu dapat peluang menang duit.

    Raslinorman Yesterday, 12:13 PM Go to last post
    misskey

    Tips business

    Eh mestilah ada. Customer yang beli barang kita yang sme ni, dorang dapat peluang menang cash prizes tau. Dahlah senang je nak masuk contest tu, memang

    misskey Yesterday, 12:11 PM Go to last post
    Raslinorman

    Tips business

    Oh ada sharing session je ke sis? Lain2 takde?

    Raslinorman Yesterday, 12:07 PM Go to last post
    misskey

    Tips business

    yes sis, siap buat sharing session pasal business lagi, bukan dengan orang biasa2 tau, tapi memang orang yang pakar selok belok business. Unifi ni memang

    misskey Yesterday, 11:55 AM Go to last post
    Yusaki125

    Tips business

    lah yeke? patut lah tengok kat fb ramai duk buat hashtag #BelanjaDiSME . ingatkan apa lah, rupanya unifi buat kempen besar-besaran nak support SME.

    Yusaki125 Yesterday, 11:48 AM Go to last post
  • Sembang Khusus - Pendidikan, Kesihatan, Tips, Nasihat, Agama

  • Sembang-sembang & Perbincangan

    ThiRossy

    new washer

    Today, 03:38 AM Go to last post
    tdsue

    barang apa yang sesuai untuk jual?

    Yesterday, 04:59 PM Go to last post
    birthsunny

    Tips business

    Yesterday, 12:37 PM Go to last post
  • brokdj

    There is no available content written by brokdj
  • Premium Ads

  • Recent Blog Posts

  • Recent Forum Posts

    Zenmenpole@gmail.com

    new washer

    Contohnya model Panasonic NA-V10FX2LMY adalah sebuah model yang sangat bagus di pasaran.Model ini dapat menjimatkan air kerana mengunakan teknologi econavi

    Zenmenpole@gmail.com Today, 03:38 AM Go to last post
    Zenmenpole@gmail.com

    new washer

    cadangan saya adalah brand panasonic.panasonic merupakan sebuah jenama yang terbaik .Mesin pembasuh panasonic memang sangat bagus untuk digunakan bagi

    Zenmenpole@gmail.com Today, 03:29 AM Go to last post
    Anjeee

    new washer

    Saya pun pengguna setia brand Panasonic ni. Dah lebih 3 tahun saya guna, belum pernah meragam teruk mesin basuhnya

    Anjeee Yesterday, 10:09 PM Go to last post
    Beez19

    new washer

    Now i bwk parent i tggl sme2.. jadinye mkin byk lah laundry yg kne settle kan.. klau smpan hjung mggu bru bsuh i penat & mesin basuh pon kne pusing

    Beez19 Yesterday, 10:03 PM Go to last post
    Beez19

    new washer

    u pakai load yg berapa kg sis?? how to choose a washing machine that suits my daily work needs?? based on what calculation??

    Beez19 Yesterday, 09:58 PM Go to last post
    misskey

    barang apa yang sesuai untuk jual?

    korg klau nak start business online, better join talk yg delve pasal business sambil2 tu. sebb biasanya talk mcm ni diorang share bnyk sgt mende yg benefit

    misskey Yesterday, 04:59 PM Go to last post
    misskey

    tips nak senang dapat customer?

    setujuuu cuma nk belajar kelas nk pandai business tu pun akan makan modal jugk kan..huhu ke ada je kelas yg free?

    misskey Yesterday, 04:53 PM Go to last post
    khoshi

    barang apa yang sesuai untuk jual?

    barang tu banyak especially makanan lah sekarang...cuma i think nak start business kena ada ilmu dulu baru tahu selok belok

    khoshi Yesterday, 04:43 PM Go to last post
    khoshi

    tips nak senang dapat customer?

    i rasa dalam business ni kena pandai susun strategi dan marketing...maybe u boleh try any free class yang ajar pasal business dulu before start

    khoshi Yesterday, 04:41 PM Go to last post
    peng123

    Tips business

    yela peniaga kecik macam kita ni nak harapkan income dari mana lagi kalau bukan customer. Nasib baik lah unifi pun ada buat kempen sme day untuk support

    peng123 Yesterday, 12:37 PM Go to last post
  • Recent Article Comments Widget