• Premium Ads

  • Recent Blog Posts

  • Recent Forum Posts

    tdsue

    cuci drum washer

    agreed, nnt baju tu basuh pn masih kotor. mmg kena bersihkan, alah cri jelah panasonic punya washing machine senang. dorg basuhkan

    tdsue Yesterday, 11:06 PM Go to last post
    tdsue

    cuci drum washer

    tu satu, satu lagi mesti penat nk tunggu lagi, klau beli washing machine yg auto bersihkan drum mcm panasonic senang skit

    tdsue Yesterday, 11:04 PM Go to last post
    tdsue

    cuci drum washer

    dlm 2k mcmtu, tpi yg front load mahal skit sbb dia environmental friendly

    tdsue Yesterday, 11:03 PM Go to last post
    tripledacker

    cuci drum washer

    betul, better beli washing machine yg ada feature bersihkan drum washer tu. can try check panasonic washing machine, dorg ada "auto tube care"

    tripledacker Yesterday, 09:06 PM Go to last post
    tripledacker

    cuci drum washer

    x tahu plak kalau mcm tu, sbbnya panasonic ni establish company and product2 dorg pn maju. front load washer siap ada anti bacteria lagi

    tripledacker Yesterday, 09:05 PM Go to last post
    tripledacker

    cuci drum washer

    senang beli washing machine yg tak payah basuh drumnya, sbbnya ambik masa jgak nk basuh

    tripledacker Yesterday, 09:03 PM Go to last post
    xinxin

    cuci drum washer

    klau top load tu dlm 2k, top load murah lagi dri front load dia

    xinxin Yesterday, 07:50 PM Go to last post
    xinxin

    cuci drum washer

    maybe sbb tak jga maintaince, sbb panasanic punya washing machibne yg feature2 dorg bnyk mudahkan keje

    xinxin Yesterday, 07:48 PM Go to last post
    xinxin

    cuci drum washer

    nk senang beli washing machine yg boleh auto bersihkan drum washing machine tu

    xinxin Yesterday, 07:47 PM Go to last post
    birthsunny

    cuci drum washer

    macam mahal wei rasa dekat 4K. Aku punya mesin skrg harga tak sampai 2K masa beli dulu

    birthsunny 12-08-22, 08:35 PM Go to last post
  • Recent Article Comments Widget