• Ads 3


  • Post-post reply terkini

    Johnwakluu123

    Selamat ke utk bayi??

    Wuuu best gila! Bukan baby je happy, mak bapak baby pun happy guna ni haha..
    Nanti sy nak search lah berapa harga panasonic ionizer ni.. Macam2

    Johnwakluu123 Today, 04:27 PM Go to last post
    Johnwakluu123

    Selamat ke utk bayi??

    Hishh betul jugak bila pikir2 balik minum air walaupun filter biasa mcm sy ni pun masih boleh bau klorin lagi. Aiyakk kena cepat2 beli dan tukar ke water

    Johnwakluu123 Today, 04:24 PM Go to last post
    youngmaria10

    Selamat ke utk bayi??

    Tapi yg tu xspecial mcm panasonic ionizer alkaline sebab dia boleh hasilkan 7 jenis air yg best nya air dia boleh guna utk masak nasi, basuh ikan xpayah

    youngmaria10 Today, 02:43 PM Go to last post
    youngmaria10

    Selamat ke utk bayi??

    Tak pe miss boleh guna panasonic ionizer alkaline... Dia xpyah masak air lagi dan xpyah risau kalau bacteria ke ape ke sebab dia memang ada 4 peringkat

    youngmaria10 Today, 02:41 PM Go to last post
    artifct6

    Selamat ke utk bayi??

    better.. macam brand coway... tapi pastikan ada apa yang awak nak tula.. alkaline water

    artifct6 Today, 03:25 AM Go to last post
    artifct6

    Selamat ke utk bayi??

    memang boleh.. takut terhakis tau bahagian dalaman kita ni.. arghh jangan lah buat hall.. common sense ah hahah

    artifct6 Today, 03:23 AM Go to last post
    bulanprnama88

    Selamat ke utk bayi??

    yeahh janganlah sebab ada je kes.. yelah ada je orang dah cukup umur pun sakit perut bila minum air paip apatah lagi budak budak baby gitu

    bulanprnama88 Today, 03:21 AM Go to last post
    Johnwakluu123

    Selamat ke utk bayi??

    Ahahaha sakit perut nanti minum air paip.. Kadang2 air paip rumah sy ni pun bau busuk ni kan pulak nak buat minum kan... Kena pasang penapis air tapi

    Johnwakluu123 Yesterday, 07:33 PM Go to last post
    misskey

    Selamat ke utk bayi??

    ooo, water filter alkaline ?? saya tak pernah dengar lagi, dia better ke dari water filter yg biasa tu?? sbb saya planning nk beli nnti, tgh survey2 lagi..

    misskey Yesterday, 07:33 PM Go to last post
    misskey

    Selamat ke utk bayi??

    hmm betul jugak tu...sementara ni saya beli byk2 air botol je utk bancuh dgn susu...tp mmg sgt leceh la

    tanak take the risk pula guna air

    misskey Yesterday, 07:32 PM Go to last post
    goodpoint

    Selamat ke utk bayi??

    Kalau ko tnya aku, aku akan rekemen ko panasonic ionizer alkaline. Bagus air rasa sedap.. Tak ada rasa karat2 ke rasa klorin mcm swimming pool dah dia

    goodpoint Yesterday, 05:53 PM Go to last post
    Chad85

    Selamat ke utk bayi??

    Hahhh sebab tu kah pentingnya penapis air! Setiap rumah sekarang mesti kena ada sebab sumber air kita bkn macam dulu dah jgn bandingkan.. Skrang pencemaran

    Chad85 Yesterday, 05:48 PM Go to last post
    Chad85

    Selamat ke utk bayi??

    Ya betul! Sebab air paip air yg dirawat dan kandungan klorin tersgt lah tinggi utk pastikan aor sentiasa jernih dan bersih bygkan lah dah berapa lama

    Chad85 Yesterday, 05:45 PM Go to last post
    peng123

    Isu covid dan kebersihan

    Benda baru mmg banyak improvement sekarang ni, aku sekarang penting nak cepat dan betul betul bersih je, mesin dia ni mmg boleh siap basuh dalam 30 minit

    peng123 Yesterday, 04:10 PM Go to last post
    bulanprnama88

    Selamat ke utk bayi??

    hahahaha tulaa.. duk baca gak ni..punca air skarang mmg tak bersih, tambahan skarang byk water pollution semua tu etc

    lagipun baby mmg better

    bulanprnama88 Yesterday, 02:09 AM Go to last post
    artifct6

    Selamat ke utk bayi??

    untuk kita yang dah cukup umur ni boleh lagila.. tapi baby ni aih tak sarankan ah..

    artifct6 Yesterday, 02:07 AM Go to last post
    artifct6

    Selamat ke utk bayi??

    uishh jangan jangan.. kalau tanya orang lain pun memang orang akan cakap jangan.. sebab air paip ni kuat tau dia punya texture ha

    artifct6 Yesterday, 02:06 AM Go to last post
    tripledacker

    Selamat ke utk bayi??

    Ahahaha mana lah ak tau bab2 ni sebab dah bape tahun hidup elok je ak minum sumber air paip rumah ak tu. Mungkin dah sebati haha. Tapi tu lah kalau air

    tripledacker 23-02-21, 05:39 PM Go to last post
    youngmaria10

    Selamat ke utk bayi??

    Ye betul sebab baby perut sensitif dan baby kena minum air yg
    Dah disteril. Kalau belum ditapis apa semua dorg akan jatuh sakit antibodi org kan

    youngmaria10 23-02-21, 04:11 PM Go to last post
    youngmaria10

    Selamat ke utk bayi??

    Rasanya kalau taska lah kena ada penapis air kan boleh bayar bukan2 atau srurh kakak kau survey mana2 water filter yg tak payah masak air tapi kalau nak

    youngmaria10 23-02-21, 04:09 PM Go to last post
  • Isu semasa luar & dalam negara

    misskey

    Selamat ke utk bayi??

    Today, 04:27 PM Go to last post
  • Sembang-sembang & Perbincangan

    misskey

    Isu covid dan kebersihan

    Yesterday, 04:10 PM Go to last post
    imaxtothemax

    Bukak bisnes

    18-02-21, 01:26 PM Go to last post
    misskey

    Beli rumah mana lebih berbaloi

    08-02-21, 05:49 AM Go to last post
  • lolly lilly

    There is no available content written by lolly lilly
  • Premium Ads

  • Recent Blog Posts

  • Recent Forum Posts

    Johnwakluu123

    Selamat ke utk bayi??

    Wuuu best gila! Bukan baby je happy, mak bapak baby pun happy guna ni haha..
    Nanti sy nak search lah berapa harga panasonic ionizer ni.. Macam2

    Johnwakluu123 Today, 04:27 PM Go to last post
    Johnwakluu123

    Selamat ke utk bayi??

    Hishh betul jugak bila pikir2 balik minum air walaupun filter biasa mcm sy ni pun masih boleh bau klorin lagi. Aiyakk kena cepat2 beli dan tukar ke water

    Johnwakluu123 Today, 04:24 PM Go to last post
    youngmaria10

    Selamat ke utk bayi??

    Tapi yg tu xspecial mcm panasonic ionizer alkaline sebab dia boleh hasilkan 7 jenis air yg best nya air dia boleh guna utk masak nasi, basuh ikan xpayah

    youngmaria10 Today, 02:43 PM Go to last post
    youngmaria10

    Selamat ke utk bayi??

    Tak pe miss boleh guna panasonic ionizer alkaline... Dia xpyah masak air lagi dan xpyah risau kalau bacteria ke ape ke sebab dia memang ada 4 peringkat

    youngmaria10 Today, 02:41 PM Go to last post
    artifct6

    Selamat ke utk bayi??

    better.. macam brand coway... tapi pastikan ada apa yang awak nak tula.. alkaline water

    artifct6 Today, 03:25 AM Go to last post
    artifct6

    Selamat ke utk bayi??

    memang boleh.. takut terhakis tau bahagian dalaman kita ni.. arghh jangan lah buat hall.. common sense ah hahah

    artifct6 Today, 03:23 AM Go to last post
    bulanprnama88

    Selamat ke utk bayi??

    yeahh janganlah sebab ada je kes.. yelah ada je orang dah cukup umur pun sakit perut bila minum air paip apatah lagi budak budak baby gitu

    bulanprnama88 Today, 03:21 AM Go to last post
    Johnwakluu123

    Selamat ke utk bayi??

    Ahahaha sakit perut nanti minum air paip.. Kadang2 air paip rumah sy ni pun bau busuk ni kan pulak nak buat minum kan... Kena pasang penapis air tapi

    Johnwakluu123 Yesterday, 07:33 PM Go to last post
    misskey

    Selamat ke utk bayi??

    ooo, water filter alkaline ?? saya tak pernah dengar lagi, dia better ke dari water filter yg biasa tu?? sbb saya planning nk beli nnti, tgh survey2 lagi..

    misskey Yesterday, 07:33 PM Go to last post
    misskey

    Selamat ke utk bayi??

    hmm betul jugak tu...sementara ni saya beli byk2 air botol je utk bancuh dgn susu...tp mmg sgt leceh la

    tanak take the risk pula guna air

    misskey Yesterday, 07:32 PM Go to last post
  • Recent Article Comments Widget